Gazete Vatan Logo

Otoda bahar kampanyası

Otoda bahar kampanyası

Otomotiv markaları bahara özel yeni kampanyalar hazırladı. Tüketicilere 24 ay yüzde 0 faizden 10 bin TL’yi aşan indirime kadar birçok fırsat sunuluyor.

Markalar finansman desteğinin yanı sıra yakıt çeki, hediye sunroof, indirimli kasko, EURO 2016’da Milli Takım’ın maçlarına götürme gibi ayrıcalıklar sağlıyor.

MINI’de euro sabit

Nisan’da sabit kur kampanyası ile giren şirketlerin arasında MINI de yer alıyor. Euro/TL’de sabit kur 3.04 avantajı sunan marka, tüm modellerinde 24 ay vadeye ve 50 bin TL’ye kadarlık işlemlerde yüzde 0.89 faiz oranı kampanyası uyguluyor.

Renault 48 ay vade yapıyor

Renault, binek otomobil modellerinde ‘0’ faiz olanağı sunuyor. Clio, Captur, Kadjar sahibi olmak isteyenler, aracını takasa getirip kalan tutarı 0 faiz ile ödüyor. Sıfır faiz seçeneği maximum 24 bin TL 12 aylık kredilerde kullanılabiliyor. Aynı modellerde daha uzun vade seçeneği de yer alıyor. 24 bin TL 24 ay için Maxxi Garanti (Kredi Koruma Sigortası) ile yüzde 0.99, Maxxi Garantisiz yüzde 1.04 faiz oranı sağlanıyor. Yine aynı modellerde daha fazla kredi talebinde maximum 48 bin TL 48 aya kadar Maxxi Koruma ile yüzde 1.14, Maxxi Koruması yüzde 1.19 faiz oranı bulunuyor. Finansman kampanyasına katılmayan müşteriler için Clio, Captur ve Kadjar modellerinde 2 bin TL nakit alım indirimi yer alıyor.

Haberin Devamı

Tüm Skoda’lara özel fiyat

Skoda sahibi olmak isteyenleri bu ay fırsatlar bekliyor. Türkiye pazarına sunduğu yeni ve dinamik modellerle öne çıkan marka, tüm Skoda modellerindeki özel fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Yeni Fabia, Rapid Spaceback, Rapid Sedan, Octavia, Yeti ve yeni Superb’den oluşan geniş ürün Skoda beklentileri karşılamayı başarıyor. Fabia almak isteyenler 1.500 TL avantajdan yararlanabiliyor.

Markanın diğer modellerinde 1.000 TL’lik özel indirim sunuluyor. Nisan’da sunulan bu özel fiyatların yanı sıra Skoda Finans ile anlaşmalı olarak düzenlenen yüzde 0 faiz oranı fırsatı sunan kampanyasından kredi de kullanabilecek.

VW’den dost fırsatına devam

Volkswagen’in ‘Dost Drive’ fırsatları Nisan’da devam ediyor. Volkswagenim.com adresine girerek kendisi ve tanıdığıyla ilgili bilgileri içeren Dost Drive formlarını doldurarak kampanyaya katılma hakkı kazanan Volkswagen tutkunları, Passat, Passat Variant, Volkswagen CC ve yeni Tiguan hariç tüm modellerinde yüzde 3 oranında, Volkswagen CC’de yüzde 6 oranında indirimden yararlanabiliyor.

Haberin Devamı

Nissan yakıt desteği sağlıyor

Nissan, Juke, Qashqai veya X-Trail için 2 bin 500 TL, Micra için 1.500 TL değerinde hediye yakıt sunuyor. Buna ek olarak tüketiciler yüzde 0.89 oranında faiz fırsatından da yararlanabiliyor. Markanın yeni üyesi Navara, Nisan’a özel SUV ailesi üyeleri Juke, 79 bin 990 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor,