Gazete Vatan Logo

Öğrencilere özel otomobil kredisi

Fiat’tan üniversite öğrencilerine 373 lira taksitle otomobil fırsatı

Fiat, kompakt hatchback sınıfında yer alan temsilcisi Fiat Bravo modeli için kampanya başlattı. Mayıs ayı boyunca geçerli olacak kampanyada Fiat Bravo modeli için Koç Fiat Kredi desteğiyle kredi kullanacak olan müşterilerin dosya masrafı karşılanıyor.

Bunun yanında Fiat Finans’tan 10 bin TL’ye kadar kredi kullanımlarında 10 aya kadar vadeye yüzde 0 faiz imkanı sunuluyor.

Ayrıca Fiat Fiorino ve Fiat Doblo’ya yönelik olarak sadakat programı ve müşteri ilişkileri yönetimi platformu Paro ile yeni bir indirim kampanyası Mayıs ayı boyunca devam edecek.

Kampanya kapsamında Parolu kartı ile Fiat Servis, Arçelik, Beko, Koçtaş, Aygaz ve Setur işyerlerinden toplam 500 TL’lik alışveriş yapan Parolu kart sahiplerine, Fiat Fiorino, Fiat Doblo Classic ve yeni Fiat Doblo satın alma süreçlerinde 750 TL indirim imkanı sağlanıyor.

Fiat Türkiye, üniversite öğrencilerine de özel indirim yapıyor. Buna göre, Fiat Panda, Grande Punto, Punto Evo, Fiat 500 ve Fiat Bravo modellerinde dosya masrafsız ve uzun vadeli kredi sağlanıyor. Kampanya kapsamında “Üniversite Kredisi” ile ayda 373 TL’den başlayan taksitler ve 60 aya varan vadelerle otomobil sahibi olunabiliyor.

Yabancılar bizden iyimser çıktı ‘Oto satışları rekor kırar’ dedi

DÜNYACA ünlü J. D. Power’ın son raporuna göre, Türk otomotiv pazarı bu yıl da rekor kıracak. Kuruluş, markaların ‘Pazar daralacak’ görüşünün aksine satışların 900 bine çıkacağını öngördü.

Yabancılar, vites küçülten otomotiv satışlarının 2011’de de rekor kıracağı öngörüsünde bulundu. Dünyanın en ünlü pazarlama iletişimi şirketi J. D. Power’ın raporuna göre, Türkiye’de bu yıl toplam otomotiv pazarı 900 bin adet seviyesinde gerçekleşecek. J. D. Power’ın “Faster, Higher, Stronger-Daha hızlı, daha yüksek ve daha güçlü” isimli son raporunda Türkiye’ye özel yer verildi. Türkiye nüfusunun 2030’da 90 milyonla Avrupa’da ikinci sıraya yerleşeceği belirtilerek, ülkenin avantajları şöyle sıralandı: “Genç nüfusuyla Türk otomotiv pazarı büyük potansiyele sahip. Ülke sürekli büyüyor. Otomotiv satışları rekor kırıyor.”

J. D. Power, 2011’de pazarın 900 bin adede yükselerek yine rekor kıracağını bildirdi. Kuruluş, otomotiv pazarının 2012 yılında 800 bin adetlere gerileyeceğini, 2013’te ise 700 bin adetlerin altına ineceğini kaydetti. J. D. Power, uzun vadede Türk otomotiv pazarının sürekli büyüyeceği tahmininde bulundu. Geçen yılı 760 bin adetlik rekor satışla kapatan ve 2011’e hızlı giren otomotiv satışları Nisan’da vites küçültmeye başladı. Ancak yine de Nisan’da ve ilk 4 ayda otomobil ve hafif ticari araç pazarı tarihi rekor kırmayı sürdürdü. Toplam pazar ilk 4 ayda geçen yıla oranla yüzde 64 büyüyerek 259 bin 182 adet oldu. Pazardaki yavaşlamayı gören otomotiv markalarının yöneticileri de hedeflerini revize ederek, pazarın bu yıl 2010’a göre yüzde 5-10 oranında daralacağını öngördü.

Haberin Devamı