Gazete Vatan Logo

Mercedes’in ilk pick-up’ı X Lüks araziye indi

Mercedes-Benz, pick-up dünyasına giriş yaptı. Markanın ilk pick-up’ı çift çıtalı heybetli ön ızgarası, güçlü duruşunu destekleyen uzun motor kaputu ve uzun geniş farlarıyla öne çıkıyor.

Mercedes’in ilk pick-up’ı X Lüks araziye indi

Araç; X 163 beygir gücünde 220 d ve 190 beygirlik X 250 d olmak üzere müşterilerine iki farklı motor seçeneği bulunuyor. X-Serisi, tüm zeminler için dört tekerlekten çekiş sistemi sunuyor. Araç, Low Mod ve isteğe bağlı olarak sunulan 4MATIC kilitli aks diferansiyeli ile her türlü yol koşuluna uyum sağlıyabiliyor. X Serisi’nin güçlü görünümünü destekleyen ön tamponu, donanım seviyesine bağlı olarak üç farklı karaktere bürünüyor. Pure donanım seviyesinde boyasız olan ön tampon, Progressive’de gövde renginde boyanırken, ürün gamının tepe noktasını oluşturan Power’da krom eklentiler ve alt koruma ile sunuluyor.

Ekim’de satışa sunulacak

Her donanım seviyesi dokuz farklı gövde rengi ve 17, 18, 19 inç ebatlarında farklı jant alternatifleriyle kombine edilebiliyor. X-Serisi’nin 1.1 tona varan yükleme kapasitesine sahip olduğunu ekleyelim. X-Serisi, Türkiye’de Ekim ayında satışa çıkacak.