Gazete Vatan Logo
Magazin Zorlu PSM’de terapi ve gelişim atölyeleri başladı!

Zorlu PSM’de terapi ve gelişim atölyeleri başladı!

Birbirinden farklı sanat türlerine kapılarını açan Zorlu PSM, “Daha iyi bir sen” sloganıyla kurulan Human Art’ın iş birliğinde kişisel gelişim atölyelerine ev sahipliği yapıyor. Her biri alanında uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleşen atölyeler, pek çok kişisel gelişim atölyesini ağırlayacak

Zorlu PSM’de terapi ve gelişim atölyeleri başladı!

Food & Mood

Food & Mood eğitim serisi, insanların yedikleri yiyeceklerin hissettikleri üzerinde olan etkisi hakkında günlük hayatta kullanılabilir bilgiler içeriyor. Food & Mood atölyeleri iki haftada bir, her Perşembe gerçekleşecek.Atölyeler arasında ilişkisel ve kurgusal bir bütünlük olmasının yanı sıra, her bir atölye kendi içinde değer taşımakta. Eğitmen ise Pınar Taşkınlar.

Sahibinin Sesi

Sahibinin Sesi atölyeleri, insanın kendi sesini tanımlayabilmesi ve sesiyle hayatla arzuladığı uyumu yakalaması için tasarlanmış. Öz farkındalığa doğru bir yolculuk olarak adlandırılan Sahibinin Sesi atölyelerinde katılımcılar, kendilerine yakınlaşarak ifade bulup özgür kalacak. Atölyelerde ses, nefes, tonlama, artikülasyon, beden duruşu, zihinsel çalışmalar, doğaçlama oyunlar, çigong, yönlendirmeli meditasyon gibi farklı tekniklerde kullanılacak. Eğitmen ise Nilüfer Ormanlı.

Ebeveyn Ehliyeti

2002 yılında Avusturya hükümeti için geliştirilmiş “Ebeveyn Ehliyeti”nin amacı travmasız bir çocuk yetiştirmek. Avrupa’da binlerce anne-baba Elternwerkstatt Enstitüsü onaylı Ebeveyn Ehliyeti ile yetkin ebeveynler haline gelmekte. 2 buçuk saatlik 4 modül halinde sunulan program ile anne-babalar çocuk eğitimi ve aile ilişkilerini hayallerindeki en üst noktaya taşıyor. Eğitmen ise Gülce Erhan Baltaogˆlu.

Haberin Devamı

Derin İlişki

Derin İlişki atölyesi, katılımcılara olumsuz hislerden uzaklaşmaları, çiftlerin kendilerini tanımaları ve bireysel dönüşümlerini gerçekleştirmeleri için araçlar sunmakta. Derin İlişki atölyeleri derin ilişkinin dinamiklerini araştırmak için tasarlanmış. Eğitmen ise Didem Çivici.

Sinematerapi

Sinematerapi Atölyesi, film izleme hazzıyla iç görü ve farkındalık kazandıran psikolojik yorumları bir araya getiren, iyileştirici bir öğrenme ve gelişim platformu. Atölyeler, ilişkilerimizin kaderini belirleyen temaların ele alındığı seminerlerden oluşuyor. Eğitmen ise psikoterapist Şule Öncü.