Gazete Vatan Logo
Magazin 'Utanıyorum! Yazıklar olsun...'

'Utanıyorum! Yazıklar olsun...'

Murat Aşık'tan geçen yıl boşanan Esra Eron ile ayrılığa sebep gösterilen Gökçen Paprika sosyal medyada birbirine girdi. Eron, "Çocuğunun annesi için bunları yazdıran bir adamdan çocuk doğurduğum için utanıyorum" dedi.

'Utanıyorum! Yazıklar olsun...'

MURAT AŞIK’IN eski eşi Esra Eron'u kıskançlıkla suçlayan Gökçen Paprika, "Kıyamam... anca uzaktan mal mal bakarsın" diye tweet atınca Eron, Necip Fazıl'ın "Ben geçmişi dürdüm büktüm çöpe attım. Çöpü karıştırmak köpeklerin işidir" dizelerini paylaşıp "Anlatabildim mi! Güzel kız maşallah sana" dedi.

PAPRİKA’NIN yanıtı ağır oldu: "Meme uçlarını aça aça podyumda gezip bir yere gelemeyen ucubeler, hakkımda galeyan yaratıp kariyer edinemezsiniz. Önünüzden yiyin!" Sinirlenen Eron, "Çocuğunun annesine bunu yazdırabilecek bir insandan çocuk doğurduğum için utanıyorum. Yazıklar olsun. Hakkımı helal etmiyorum" dedi.

'Mutsuz bir adamı mutlu ediyorum'

Paprika, "Yazıyı her kelimesiyle Murat'la birlikte yazdık. Gece kulüplerinde işletmecilik yaptım, partiler düzenledim. Hiç asalak olmadım. Mutsuzluğa alıştırılmış bir adamı mutlu ediyorum. Biliyorum ki kıskanılıyorum" dedi.