Gazete Vatan Logo
Magazin Ünlülerin WikiLeaks’i!

Ünlülerin WikiLeaks’i!

Aralarında dünyanın en seksi kadınlarından Kate Upton’ın da olduğu 101 ünlünün çıplak fotoğrafları hacklenerek internete sızdı. FBI, WikiLeaks skandalını aratmayan olay için harekete geçti.

SATILIĞA ÇIKARDI

Apple’ın internet deposu iCloud’un açığını bulan bir hacker, 101 ünlü ismin iPhone ve iPad’le çekip hesaplarına kaydettiği yüzlerce fotoğrafa ulaştı. Jennifer Lawrence, Kate Upton gibi isimlerin çıplak görüntüleri bir anda internette yayıldı. Eşi benzeri görülmemiş hack olayının ilk mağduru olan Lawrence’ın, kendisi ve sevgilisi tarafından çekilen görüntüleri olay yarattı.

Kimliği bilinmeyen hacker sitede, ‘Lawrence’ın oral seks videosu satılık’ diye mesaj yazdı.

‘BU ACIMASIZLIK’

İkinci büyük mağdur ise Kate Upton oldu. 22 yaşındaki modelin beyzbolcu sevgilisi Justin Verlander ile çekilmiş çok mahrem görüntüleri ve seks videolarını içeren 128 dosyadan oluşan albüm internete düştü.

Upton, ‘Bu görüntülerin çalınması özel hayatımın çok acımasız bir ihlalidir’ açıklamasında bulundu.

İsimsiz hacker, 101 ünlünün isim listesini de yayınladı.

Haberin Devamı

Ömrü hapiste geçebilir

Bazı forumlarda takma ismi ‘Marciano Kes’ olarak geçen gizemli hacker arkasında bıraktığı izler sürülerek güvenlik güçleri tarafından aranıyor. Daha önce benzer bir olay Scarlett Johansson ve Mila Kunis’in de başına gelmişti. 2012’de iki yıldızın telefonlarından çalınan çıplak fotoğraflar internete servis edilmiş, fotoğrafları yayan kişi yakalanarak 10 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Son olayda mağdur olan ünlülerin sayısının 101 olması ve sızıntının çok büyük olması, sorumlu kişinin yakalanması durumunda özel hayatı ihlalden hayatının geri kalanını hapiste geçirebileceği anlamına geliyor. Olay sonrası açıklama yapan tüm ünlüler fotoğrafları yayan hacker’ı dava edeceklerini belirtti.

İŞTE LİSTEDEKİ BAZI İSİMLER

- Kate Upton

- Jennifer Lawrence

- Kirsten Dunst

- Candice Swanepoel-

- Hillary Duff

- Kelly Brook

- Selena Gomez

- Rihanna

- Avril Lavigne

- Hayden Panettiere

- Joanna Krupa

- Kaley Cuoco

- Kim Kardashian

- Mary-Kate Olsen

Haberin Devamı