Gazete Vatan Logo

Hilal Cebeci’nin hastalığı ne? Hilal Cebeci’nin sağlık durumu nasıl? Ünlü şarkıcıdan kötü haber!

Şarkıcı Hilal Cebeci’den hastalığı ile ilgili açıklama geldi. Pek çok popüler şarkı ile hafızalara kazınan Hilal Cebeci meme kanserine yakalandı. Kanser teşhisi konulmasının ardından ünlü şarkıcı, tedaviye başladığını duyurdu. Peki, Hilal Cebeci’nin sağlık durumu nasıl? Hilal Cebeci kimdir, kaç yaşında? İşte Hilal Cebeci’nin son durumu hakkında merak edilenler…

Hilal Cebeci’nin hastalığı ne? Hilal Cebeci’nin sağlık durumu nasıl? Ünlü şarkıcıdan kötü haber!

Hilal Cebeci’den kötü haber geldi! Hastalığını açıklayan Hilal Cebeci, hastalığı, ve tedavi süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu. Meme kanserine yakalandığını duyuran Cebeci, teşhi ve tedavi süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki, Hilal Cebeci’nin sağlık durumu nasıl? Hilal Cebeci kimdir, kaç yaşında? İşte Hilal Cebeci’nin son durumu hakkında merak edilenler…

HİLAL CEBECİ’NİN HASTALIĞI NE?

Şarkıcı Hilal Cebeci'ye meme kanseri teşhisi konuldu. Sosyal medya hesabından paylaşım yaparak erken teşhise dikkat çeken Cebeci, sağlık durumunun iyi olduğunu ve ameliyat olacağını söyledi. Hilal Cebeci, patoloji raporunu paylaşarak meme kanserine yakalandığını açıkladı.

HİLAL CEBECİ’NİN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Hilal Cebeci sosyal medya paylaşımına 'Meme kanseri tespit edildi bende arkadaşlar korkmayın çok iyiyim' paylaşımında bulundu. Instagram hesabından bir paylaşım yapan 46 yaşındaki Hilal Cebeci, "Sağ göğsümde kanserli hücre tespit edildi, korkmayın ben çok iyiyim, sürekli paylaşım istiyorsun ama biraz yoğunum, çok başında yakaladık, ameliyat olacağım, geçip gidecek, üzülmeyin. Lütfen meme kontrollerinizi ihmal etmeyin ki, başında yakalayıp, sağlıklı bir ömür sürmeniz sağlansın, hepinizi çok seviyorum. Her şey süper, tam müziğe geri döneyim derken çıktı ama olsun ben yine size güzel bir şarkı hediye edeceğim" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

HİLAL CEBECİ KİMDİR?

1976 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Hilal Cebeci, 1993 yılında Eyyüp Bayram, Sinan Erkoç ve Uğur Sönmezsoy gibi isimler ile çalışarak müzik kariyerindeki ilk ses deneyimini gerçekleştirmiştir. Bu tarihlerde özel televizyon kanallarındaki müzik programlarında yayınlanmak üzere pek çok şarkıcı gibi dönemin sevilen şarkılarına klipler çekmiş ve televizyonlarda ilk kez izleyici karşısına çıkmıştır.

Eğitim hayatını devam ettirdiği Hamza Paşa Kız Meslek Lisesi'nden 1994 yılında mezun olan Cebeci, "Köylü Güzeli" ismini verdiği ilk albümünü 1999 yılında çıkardı. 2001'de "Şarkıcı" filminde rol alan Cebeci filmin ardından "En Güzel Ben Severim" isimli ikinci albümünü çıkarmıştır.

Haberin Devamı

2003'te Cebeci, üçüncü albümü olan ”Yükselme Zamanı” ile müzik piyasasına geri dönen şarkıcı, 2004 yılında "Biz Boşanıyoruz" adlı dizide başrol oynamıştır. Cebeci bu dizinin ardından, "Şöhretler Kebapçısı" adlı dizide de boy göstermiştir. 2005 yılında Kim Gitsin isimli 4. stüdyo albümünü çıkaran Hilal Cebeci, 2008 yılında "Gelmişime Geçmişime" adını verdiği bir dijital maxi single hazırlamıştır.

2012 yılında  "Özür Dilersen" isimli yeni bir dijital single çıkaran Cebeci, müzikal kariyerine devam ediyor. Cebeci sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar ve açıklamalarla adından sıklıkla söz ettiriyor.