Gazete Vatan Logo

Güldür Güldür oyuncusu Onur Buldu baba oldu! Onur Buldu kiminle evli, bebeğinin ismi ne?

Güldür Güldür oyuncularından Onur Buldu ile eşi Duygu Kozoğlu çiftinin bu sabah bebekleri dünyaya geldi. Doğum bu sabah saatlerinde gerçekleşti. Hastaneden bebeğin ve annenin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Peki, Onur Buldu kimdir, kaç yaşında? Onur Buldu kiminle evli, bebeğinin ismi ne? İşe detaylar…

Güldür Güldür oyuncusu Onur Buldu baba oldu! Onur Buldu kiminle evli, bebeğinin ismi ne?

Güldür Güldür oyuncularından Onur Buldu baba oldu. Onur Buldu ile Duygu Kozoğlu çiftinin bebekleri dğnyaya geldi. 50 santim, 3.110 gram olarak dünyaya gelen bebeğin ve annenin sağlık durumları iyi olduğu açıklandı. Peki, Onur Buldu kimdir, kaç yaşında? Onur Buldu kiminle evli, bebeğinin ismi ne? İşe detaylar…

Onur Buldu ile eşi öğretmen eşi Duygu Kozoğlu 2020 yılının Ağustos ayında dünyaevine girmişti. Onur Buldu 39 yaşında baba oldu. Hastaneden yapılan açıklamada şu ifadelere ver verildi:

“Ünlü oyuncu Onur Buldu ile eşi Duygu Kozoğlu çiftinin bu sabah bebekleri dünyaya geldi. Doğum, Acıbadem Maslak Hastanesi’nde 20 Haziran 2022, Pazartesi günü, saat 07:58’de, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Perinatolog Prof. Dr. İbrahim Bildirici tarafından gerçekleştirildi.”

Dr. Cengiz Bavbek yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi:

“50 santim, 3.110 gram olarak dünyaya gelen bebeğin ve annenin sağlık durumları gayet iyi. Kendilerine sağlıklı ve uzun bir ömür diliyoruz.”

ONUR BULDU KİMDİR?

Onur Buldu, 4 Ağustos 1982'de Bergama'da doğdu, Menemen'de büyüdü. Ailesi aslen Mazgirt, Tuncelilidir. Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümünde eğitim aldı. İzmir Devlet Tiyatrosu'nda bir süre görev aldı ve Keşanlı Ali Destanı oyununda oynadı. Daha sonra İstanbul'a yerleşen oyuncu, birçok dizi ve sinema yapımında rol aldı. Show TV'de yayımlanmakta olan Güldür Güldür Show programında oynamaktadır.

Haberin Devamı

ONUR BULDU KİMİNLE EVLİ? DUYGU KOZOĞLU KİMDİR?

1988 yılında dünyaya geldi. 2022 yılı itibarıyla 34 yaşındadır. Lisans eğitimini İngilizce öğretmenliği bölümünde tamamladı.

Duygu Kozoğlu, İstanbul Beyoğlu Fındıklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde İngilizce öğretmeni olarak çalışmayı sürdürüyor.

2019 yılından beri aşk yaşadığı oyuncu Onur Buldu ile 27 Nisan 2020 tarihinde evlendi.