Gazete Vatan Logo
Magazin ‘Ünlü’ değilsen yarışamazsın

‘Ünlü’ değilsen yarışamazsın

Popstar Alaturka dışında sıradan vatandaşın katıldığı yarışma programı kalmadı. Reyting yarışı artık ünlülerin

Sıradan vatandaşın ev, araba, 50 ya da 100 bin YTL için bütün hayatını gözler önüne serdiği yarışmalar artık geride kaldı. Bir kaç istisna hariç TV kanallarında artık ’ünlüler’ yarışıyor. Zeynep Tokuş’un birinci olduğu Buzda Dans’ın sona ermesinin ardından

3 yeni yarışma programında daha Türkiye ’ünlüler’i izleyecek. Bunlardan ilk bölümü dün akşam Star’da ekrana gelen Acemi Birlik’te 12 şöhretli isim pırıltılı yaşamlarına veda ederek askeri kamp ortamında 8 hafta boyunca kıyasıya mücadele ediyor.

Yıldızlar Sirki
Aralarında Meriç Erkan, Şahsenem ve Yeliz Öney’in de bulunduğu adaylar iki takıma ayrılıp karşılıklı yarışıyor. İki grup arasından her hafta yapılacak özel bir oyunla bir takım dokunulmazlık kazanıyor. Kaybeden takımın üyelerinden birisi o hafta elenip Acemi Birlik’e veda ediyor. Sunuculuğunu Armağan Çağlayan ile Deniz Akkaya’nın yapacağı Yıldızlar Sirki’nde ise adaylar akrobasideki yeteneklerini sergileyecek. Zeynep Tunuslu, Ece Gürsel, Özgür Özberk, Yunus Günce, Yeşim Erçetin, Yaşar İpek ve Murat Parasayar’ın yer alacağı yarışmanın jürisi ise Ali Poyrazoğlu, Uğurkan Erez, Portekizli eski sirk yıldızı Anna Avalino Kopdağ, Hande Yener ve Pakize Suda’dan oluşacak. Program Nisan’ın ikinci haftasından itibaren atv’de ekrana gelecek.

Ünlüler Sirki
Nisan başında Star’da yayınlanmaya başlayacak ‘Ünlüler Sirki’nde de yarışmacılar akrobasi gösterisi yapacak. Şimdilik netleşen finalistleri ise Cengiz Küçükayvaz, Furkan Kızılay, Doğa Bekleriz, Pascal Nouma, Seda Üren ve Yeliz Yeşilmen.

PASCAL BİZİ SİRKE GÖTÜR
Manken Yeliz Öney Acemi Birlik’te, askeri kamp ortamında rakipleriyle zorlu bir mücadeleye girişirken, Beşiktaş’ın eski futbolcusu Pascal Nouma, Yıldızlar Sirki’nde akrobasideki yeteneklerini sergileyecek. Daha önce de “Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu” filminde kamera karşısına geçen Nouma bu kez ekranda hayranlarıyla buluşacak. Manken Ece Gürsel de Yıldızlar Sirki’nde akrobatik gösteri sunacak.

Haberin Devamı