Gazete Vatan Logo

O Kız dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu! O Kız uyarlama mı, gerçek hikaye mi? O kız konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

O Kız dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu sorgulanıyor. Kanal D'de ekranlarında yayınlanan dizisinin yönetmenliğini Özlem Günhan üstlenirken, başrollerini Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları ve Dilin Diğer üstleniyor. Peki O Kız dizi konusu nedir, O Kız dizisi oyuncuları kimlerdir? İşte O Kız oyuncularının isimleri, karakterleri ve konusu…

O Kız dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu! O Kız uyarlama mı, gerçek hikaye mi? O kız konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

O Kız dizisi yeni sezonun iddialı yapımları arasına girdi. O Kız dizisinin oyuncu kadrosunun yanı sıra konusu da dikkatleri üzerine çekti. Peki O Kız dizisi oyuncuları kimlerdir, O Kız dizisinin konusu nedir?

O KIZ DİZİSİNİN KONUSU

Yer aldığı projelerle adından söz ettiren başarılı oyuncu Erkan Petekkaya, sürpriz bir karakterle izleyici ile buluşacak. Ters köşe bir karakterle ekrana gelecek olan usta oyuncu, O Kız'da Kadir karakterine hayat verecek. Kadir'in, 45 yaşında olmasına rağmen 5 yaşında bir çocuğun saflığıyla algıladığı hayat, ne kadar acımasız olsa da içindeki bitip tükenmeyen sevgi hayatındaki herkesi sarıp sarmalayacak.

Kendi halinde sıradan bir genç kız olan Zeynep, zeka geriliğine sahip babası ve yaşlı dedesiyle birlikte, halasının evinde yaşar. Zeynep'in en büyük hayali, enişte baskısı altında, sığıntı gibi hissettikleri evden kurtulmalarını sağlayacak kadar para kazanmaktır. Zeynep'in hayatı bu mütevazi hayaline kavuşamadan kökünden değişir. Her şey, halasına yardım etmek için takipçisi olduğu ünlü bir internet fenomeninin evine temizliğe gitmesiyle başlar.

Haberin Devamı

Son dönemin popüler ismi Ozan Mert'in yaptıkları hem Zeynep'in hem de Ozan'ın hayatının gidişatını dönüşü olmayan şekilde değiştirir. Ozan'ı sıfırdan en tepeye çıkarmış olan ajans sahibi Sitare Somer, duruma el koyar. Sitare, bedeli ne olursa olsun krizi fırsata çevirmek zorundadır. Zeynep'in payına ise hayatı parçalanırken, hayallerinin bile ötesine kavuşmak düşecektir.

O KIZ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmenliğini Özlem Günhan'ın üstlendiği, senaryosunu Sırma Yanık'ın kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda; Erkan Petekkaya(Kadir), Sezin Akbaşoğulları (Sitare), Cengiz Orhonlu(Ozan), Dilin Döğer (Zeynep), Macit Koper (İsmail), Asiye Dinçsoy (Türkan), Orhan Kılıç (Fevzi), Ayten Uncuoğlu (Fatma), Münire Apaydın (Nimet), Ilgın Çakır (Mine), Melih Selçuk (Salih), Ece Efe(İpek), Göktuğ Yıldırım (Mustafa), Cem Kurtoğlu (Arkın), Deniz Bakacak (Seda), Mustafa Konak (Yusuf), Nehir Gökdemir (Esma), Zeynep Sönmez (Seher) rol alıyor.

Haberin Devamı