Gazete Vatan Logo

Müge Anlı ne zaman başlayacak? Müge Anlı yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte Müge Anlı Tatlı Sert yeni yayın tarihi!

Müge Anlı’nın sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programı izleyenlerin gündeminde! Yayınlarına sezon arası veren Müge Anlı’nın yeni sezon tarihi merak ediliyor. Cinayet dosyaları ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile adından söz ettirmeyi başaran Müge Anlı çözülemeyen dosyaları ile yeni yayın döneminde ekranlarda olacak. Peki, Müge Anlı ne zaman başlayacak? Müge Anlı yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte Müge Anlı Tatlı Sert yeni yayın tarihi!

Müge Anlı ne zaman başlayacak? Müge Anlı yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte Müge Anlı Tatlı Sert yeni yayın tarihi!

Müge Anlı yeni sezonda izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Gündemden düşmeyen cinayet dosyaları ile ekranların ilgiyle takip edilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert yaz arası vermişti. Müge Anlı’nın programını yakından takip edenler yeni sezon tarihini araştırıyor. Peki, Müge Anlı ne zaman başlayacak? Müge Anlı yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte Müge Anlı Tatlı Sert yeni yayın tarihi!

MÜGE ANLI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Müge Anlı'nın sunduğu  televizyon ekranlarının en çok takip edilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’in yeni sezon tarihi  belli oldu. Müge Anlı resmi Instagram hesabı üzerinden Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 29 Ağustos'ta başlayacağını duyurdu. Anlı, programının yayın tarihini ''29 Ağustos'ta buluşuyoruz'' notuyla paylaştı. Müge Anlı hafta içi her gün saat 10:00'da ATV ekranlarında seyircisinin karşısında olacak.