Gazete Vatan Logo

Masterchef Hasan kaç puan aldı, Masterchef’te en yüksek puanı kim aldı? Masterchef final puan durumu tablosu!

Masterchef puan durumu, şampiyonluğa az bir süre kala merak ediliyor. TV8'de yayınlanan yarışma programına saatler kala Hasan ve Eren’in puanları sorgulanıyor. Hasan Biltekin ve Eren Kaşıkçı arasında geçen şampiyonluk mücadelesinde son raunt. Peki, Masterchef Hasan kaç puan aldı, Masterchef’te en yüksek puanı kim aldı? Masterchef Eren kaç puan aldı? İşte Masterchef final puan durumu

Masterchef Hasan kaç puan aldı, Masterchef’te en yüksek puanı kim aldı? Masterchef final puan durumu tablosu!

Masterchef final puan durumu MasterChef Türkiye'de büyük finale son saatler kala en çok merak edilen konu başlıklarından biri oldu. Yarışmacılar son kez MasterChef Türkiye’de tezgaha geçecek.
Finalistler Hasan ve Eren, mutfakta üç ayrı yemek yaptı ve şeflerden yüksek oy almaya çalıştı. İlk turda puan durumuna göre Eren önde gitti. Peki, Masterchef’te en yüksek puanı kim aldı? Masterchef Eren ve Hasan kaç puan aldı, kim önde?

MASTERCHEF FİNAL PUANI DURUMU, HASAN MI EREN Mİ ÖNDE?

İlk oyunda yarışmacılar eleme turunda yaptıkları yemeği tekrar yaptı. Yapılan yemekleri değerlendiren jürinin verdiği puanlara göre Eren 24, Hasan 20 puan aldı.
İkinci oyunda yarışmacılardan dört ana malzeme seçmeleri ve bu malzemeler ile yaratıcı bir tabak çıkarmaları söylendi. Sürenin sonunda tadım yapan şeflerin değerlendirmesi ile Hasan ve Eren, 19’a puan aldı.

Üçüncü oyunda Eren farkı açtı. Hasan Mehmet Şef'ten 6 puan aldı. Eren ise 7 puan aldı. Somer Şef Hasan'a 7 puan verirken Eren'e de 7 puan verdi. Danilo Şef Hasan'a 7 puan verirken Eren'e 8 puan verdi.

Haberin Devamı

Eren 65, Hasan da 59 puan aldı.