Gazete Vatan Logo

MasterChef Atike'nin gözüne ne oldu? MasterChef Atike'nin gözünde görme kaybı var mı?

Masterchef Türkiye’de eleme gecesiyle ekranlara geldi. Eleme poasında olan Masterchef Atike’nin stüdyoya bir gözü kapalı olarak gelmesi izleyenleri korkuttu. Eleme potasında mücadele veren Atike’nin gözündeki problemin ne olduğu ise merak ediliyor. Peki, MasterChef Atike'nin gözüne ne oldu? MasterChef Atike'nin gözünde görme kaybı var mı? Masterchef Atike kimdir? İşte detaylar…

MasterChef Atike'nin gözüne ne oldu? MasterChef Atike'nin gözünde görme kaybı var mı?

Masterchef Türkiye’de eleme heyecanı devam ediyor. Yarışmanın son bölümü eleme gecesiydi. İzleyenlerin ekranlara kilitlendiği yarışmada mücadele için karşı karşıya gelen Çağatay, Fatma Nur ve Atike elenmemek için mücadele verdi. Eleme gecesine bir gözü kapalı olarak katılan Masterchef Atike’nin sağlık durumu merak konusu oldu.

MASTERCHEF ATİKE'NİN GÖZÜNE NE OLDU?

MasterChef Türkiye’de 16 Ekim Pazar akşamı eleme heyecanı vardı. Kritik gecede Atike'nin bir gözü bantlı olarak yayına çıkması üzerine şefler Atike’ye ne olduğunu sordu.

Atike Bozkaya, gözünün iltihap kaptığını söyleyerek "'Bir gecede oldu her şey. Göz ağrısı başladı ve göz kapağımın üstü kalınlaştı. İltihap kapmış, kornea çizilmiş. Görmede biraz kayıp var ve ışık hassasiyeti var. İlaç verdi doktor ve kapalı kalması gerekiyor. Ama sıkıntı çıkaracak şey değil, daha önce de yaşamıştım bunu.'' dedi.

MASTERCHEF ATİKE KİMDİR?

Masterchef Türkiye’ye İzmir’den katılan Atike Bozyaka 34 yaşında. Atike için yemek aile işi. Babasının Kazakistan’da restoranları bulunuyor. Daha önceki yayınlarda Atike Masterchef Türkiye’ye yarışmacı kendi alanında ilerlemek için yarışmaya katıldığını söylemişti.

Haberin Devamı