Gazete Vatan Logo

Masterchef ana kadroya kim girdi, kim kazandı 16 Ağustos? Masterchef ana kadro 14. isim Dilan mı, ana kadro kaç kişi?

MasterChef ana kadro 14. kim oldu, Masterchef’te kim kazandı 16 Ağustos 2022? MasterChef 2022 yarışmasında ana kadro mücadelesi devam ediyor. Yarışmada üçüncü grup müsabakaları kıyasıya yarışıyor. Yeni grubun ana kadrosuna giren ilk ismi Burak Kaya olmuştu. İşte, MasterChef'te ana kadroya giren isimler...

Masterchef ana kadroya kim girdi, kim kazandı 16 Ağustos? Masterchef ana kadro 14. isim Dilan mı, ana kadro kaç kişi?

MasterChef Türkiye'de kıyasıya mücadele yarışmacılar tarafından sergileniyor. Ana kadro yarışlarında adaylar iki tura çıkıyor. İlkinde Masterchef jürisinin belirlediği yemekler yapılıyor, ikincisinde kendi tabakları jüriye sunuluyor. Peki, Masterchef ana kadroya kim girdi, kim kazandı 16 Ağustos?

MASTERCHEF ANA KADROYA KİM GİRDİ, KİM KAZANDI 16 AĞUSTOS?

MasterChef'in 16 Ağustos Salı günü yayımlanan bölümünde yarışmacı adayları ilk aşamada Meksika'dan bir yemek yaptı. Chili Con Carne adına sahip olan yemeği en iyi yapan sekiz isim arasında yer alan Burak, Dilan, Barış, Cenkay, Ayaz, Görkem, Kıvanç, Efekan yaratıcılık turuna çıktı.

Sekiz isim ikinci turda beş farklı yoğurt türünden yaratıcı ve lezzetli tabaklar çıkarmak için yarıştı. Bu turda da Dilan, Cenkay, Ayaz, Barış ilk dörtte oldu. Bu isimler arasından Dilan ise ana kadroya yükseldi.

MASTERCHEF 2022 ANA KADROSU 

Metin, Gamze, Onur, Çağatay, Şeyma, Melih, Büşra, Fatma Nur, Tayfun, Yağız, Burak, Kaan, Burak Kaya ve Dilan.