Gazete Vatan Logo

Masterchef 2022 şampiyon kim oldu? Masterchef finali ne zaman, final ödülü nedir?

Masterchef şampiyonu kim oldu 2022, Masterchef final ödülü nedir? Sevilen yemek yarışması MasterChef Türkiye'de final heyecanı yaşanıyor. İzleyiciler "MasterChef şampiyonu kim oldu?" sorusuna yanıt arıyor. Finale kalan isimlerden biri Eren, diğeri de Hasan olmuştu. Tahsin yarışmaya veda etmişti. Yarışmacılar birinci olabilmek için kıyasıya mücadele edecek. Peki, MasterChef 2022 şampiyonu kim oldu, Hasan mı olan Eren mi? Masterchef finali ne zaman?

Masterchef 2022 şampiyon kim oldu? Masterchef finali ne zaman, final ödülü nedir?

MasterChef kim şampiyon? Sorusunun yanıtı merak konusu. Finalist listesine adını yazdıran Hasan ve Eren şimdi şampiyonluk için en lezzetli yemeğe yapacak. Peki, MasterChef Türkiye şampiyonu Eren mi Hasan mı?

MASTERCHEF ŞAMPİYONU KİM OLDU?

12 Ocak Çarşamba günü Hasan, 13 Ocak Perşembe akşamı da Eren finalistler listesine girmiş, Tahsin ise yarışmaya veda etmişti. MasterChef Türkiye'de şampiyon Cuma günü belli yani bugün belli olacak.

MASTERCHEF FİNALİ NE ZAMAN?

MasterChef şampiyonu ise 14 Ocak Cuma günü canlı yapılacak yarışmadan sonra ortaya çıkacak.

MasterChef Türkiye sezon finali ile 14 Ocak Cuma akşamı TV8'de olacak.

MASTERCHEF ÖDÜLÜ NE?

MasterChef Türkiye 2021'in birincisine verilecek ödül henüz açıklanmadı. 2020 yılında yapılan MasterChef Türkiye birincisine şampiyonluk kupasının yanında lüks bir otomobil verilmişti.