Gazete Vatan Logo

Kanal D, Şarkılar Bizi Söyler'e bu hafta Resul Dindar, Azerin, Züleyha, Samida ve İmran Salkan konuk oluyor

Kanal D’nin, yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı Şarkılar Bizi Söyler yine çok izlenecek bir bölüm ile ekrana geliyor. Bu bölümde, Karadeniz’den Kafkaslara, Balkanlara, Ege’den Doğu ve Güneydoğu Anadolu’ya uzanan farklı kültürlerin şarkıları, türküleri ve dans şovları yer alacak.

Kanal D, Şarkılar Bizi Söyler'e bu hafta Resul Dindar, Azerin, Züleyha, Samida ve İmran Salkan konuk oluyor

Şarkılar Bizi Söyler’in bu haftaki konukları, Karadeniz müziğinin güçlü yorumcusu Resul Dindar, Azerbaycan devlet sanatçısı Azerin, ses sanatçısı ve sunucu Züleyha, Gürcü müziğinin sevilen müzik grubu Samida ve Balkanlar’ın sevilen yorumcusu İmran Salkan olacak.

Her cumartesi izleyiciyle buluşan fenomen müzik eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler, etnik şarkıların ve dans şovlarının yer aldığı muhteşem bir bölümle ekranlara gelecek.

Yöresel dansların süsleyeceği şarkılar hep birlikte söylenecek, unutulmayacak performanslarla Şarkılar Bizi Söyler stüdyosunda muhteşem bir gece yaşanacak.

Şarkılar Bizi Söyler yeni bölümü ile 17 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…