Gazete Vatan Logo

Gelinim Mutfakta HİLAL neden diskalifiye oldu? Gelinim Mutfakta Hilal neden yok, niye gitti?

Gelinim Mutfak programında haftanın dördüncü gününde yarışmacılardan Hilal ve kayınvalidesi Arzu hanımın programda yer alamadı. İzleyicilerin dikkatini çeken bu durum karşısında Nursel Ergin programın başında açıklama yaptı. Peki, Gelinim Mutfakta Hilal diskalifiye mi oldu, bugün Gelinim Mutfakta HİLAL neden yok?

Gelinim Mutfakta HİLAL neden diskalifiye oldu? Gelinim Mutfakta Hilal neden yok, niye gitti?

Kanal D ekranlarının fenomen yarışması Gelinim Mutfakta güne ilgiyle takip edilemeye devam ediyor. Gelinim Mutfakta Hilal ve kayınvalidesi Arzu hanım yer almadı. Peki, Gelinim Mutfakta HİLAL neden yok, Gelinim Mutfakta’dan diskalifiye mi oldu?

GELİNİM MUTFAKTA HİLAL NEDEN DİSKALİFİYE OLDU?

Gelinim Mutfakta 1259. Bölümde yarışmaya yeni katılan Hilal ve kaynanası, yönetimin aldığı karar ile diskalifiye edildiler.

Diskalifiye edilen yarışmacılar hakkında Nursel Ergin şu açıklamayı yaptı: Hilal gelin ve kayınvalidesi Arzu hanım düne kadar aramızdaydı. Yarın da bir eleme var. Ne yazık ki dünkü çekimlerden sonra bir tatsızlık yaşadık maalesef. Bu olaylardan ötürü gelinimiz Hilal ve Arzu kayınvalidemiz Gelin Mutfakta'dan diskalifiye edilmiştir."

Gelinim Mutfakta Hilal'in yerine dahil olan yeni yarışmacı ise Gizem Kasacı ve kayınvalidesi Filiz Kasacı oldu.