Gazete Vatan Logo

Gelinim Mutfakta 25 Şubat puan durumu! Gelinim Mutfakta bilezikleri kim aldı, 24 Şubat günün birincisi kim oldu, kim elendi?

Gelinim Mutfakta 25 Şubat puan durumu ve gün birincisi merak ediliyor. Hafta içi her gün yemekleriyle mücadele eden gelinlerden biri gün sonunda çeyrek altının sahibi oluyor. Peki, Gelinim Mutfakta 25 Şubat puan durumu açıklandı mı? Gelinim Mutfakta’da kim birinci oldu, bilezikleri kim aldı, kim elendi?

Gelinim Mutfakta 25 Şubat puan durumu! Gelinim Mutfakta bilezikleri kim aldı, 24 Şubat günün birincisi kim oldu, kim elendi?

Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim kazandı, günün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta 25 Şubat puan durumu ve Gelinim Mutfakta gün birincisi sorgulaması başladı. Gelinim Mutfakta yeni bölümüyle izleyiciyle buluşuyor. Kanal D’de hafta içi her gün ekrana gelen programda günün sonunda bir isim çeyrek altını alıyor. Peki, Gelinim Mutfakta bileziği kim aldı, günün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta 25 Şubat 2022 puan durumu ve diğer merak edilenler…

GELİNİM MUTFAKTA 25 ŞUBAT PUAN DURUMU, GÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

 

Miyase: 14

Deniz: 14

Yeşim: 11

Hasret: 13

 

GELİNİM MUTFAKTA BİLEZİKLERİ KİM ALDI, KİM ELENDİ?

En yüksel puanı alıp çeyrek altının sahibi olmaya hak kazanan isim Yeşim ve Miyase oldu. Çekilen kura sonucu haftanın son çeyrek altınını Miyase aldı. En yüksek puanı alıp 33 puanla altın bilezikleri alan isim Miyase oldu.

Bu hafta kayınvalidelerden en düşük puanı alıp elenme postasına Hasret ve Deniz girdi. En düşük puanı Deniz aldı ve elenen isim oldu.