Gazete Vatan Logo

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin konusu ne, oyuncular kim? Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ne zaman başlayacak?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizi konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”ın final yapmasının ardından “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Oktay Kaynarca'nın partneri de Pelin Akil oldu. Peki, Ben Bu Cihana Aığmazam dizisinin konusu ne, oyuncular kim? Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ne zaman başlayacak?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin konusu ne, oyuncular kim? Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ne zaman başlayacak?

Oktay Kaynarca’nın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın ardından çekeceği yeni dizisi belli oldu. Kaynarca’nın aynı zamanda ortağı olduğu “Güzel Adamlar” şirketinin yapımcılığını da üstleneceği “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisi haziran ayının sonunda sete çıkacak.

Ben Bu Cihana Aığmazam dizisinin konusu ne, oyuncular kim?

Onur Tan’ın genel yönetmenliğini yapacağı diziyi Mahinur Ergun ve Alican Yaraş gibi Türkiye’nin önde gelen yazarları kaleme alıyor.

Yurt dışı sahneleri de olan dizide Kaynarca “Cezayir” karakterine hayat verecek. Kaynarca’nın annesine usta oyuncu Işıl Yücesoy’un hayat vereceği dizi çok güçlü oyunculardan oluşan bir kadroyla seyirci karşısına çıkacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, yeni sezonda atv’de ekrana gelecek dizide Kaynarca’nın partnerini Pelin Akil canlandıracak. Akil, doktor “Firuze” rolüne hayat verecek. 

EDHO'nun Tipi'si kadroda

Gazeteci Arif Hür'ün haberine göre, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı 'Tipi' karakteri ile bilinen oyuncu Savaş Özdemir'in, Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi için yönetmeni Onur Tan ile görüştüğü ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Şu ana kadar kendisine gelen 4 dizi ve 2 sinema filmi teklifini reddettiği öğrenilen Özdemir'in, 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisi ile görüşmelerinin devam ettiği ve kadroya dahil olacağı öğrenildi.

Işıl Yücesoy ve Eren Vurdum’un da dizinin kadrosunda yer alacağı öne sürüldü.