Gazete Vatan Logo

22 Nisan Gelinim Mutfakta puan durumu ne, Cuma gününün birincisi kim oldu, çeyrek altını ve altın bilezikleri kim aldı, elenen isim kim?

Gelinim Mutfakta 22 Nisan puan durumu ve günün birincisi merak ediliyor. Hafta içi her gün yemekleriyle mücadele eden gelinlerden biri gün sonunda çeyrek altının sahibi oluyor. Peki, Gelinim Mutfakta 22 Nisan Perşembe puan durumu ne? Gelinim Mutfakta’da gün birincisi kim oldu, çeyrek altını ve altın bilezikleri kim aldı, elenen isim kim oldu?

22 Nisan Gelinim Mutfakta puan durumu ne, Cuma gününün birincisi kim oldu, çeyrek altını ve altın bilezikleri kim aldı, elenen isim kim?

Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim kazandı, günün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta 22 Nisan puan durumu ve Gelinim Mutfakta gün birincisi sorgulaması başladı. Gelinim Mutfakta yeni bölümüyle izleyiciyle buluşuyor. Kanal D’de hafta içi her gün ekrana gelen programda günün sonunda bir isim çeyrek altını alıyor. Peki, Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı, günün birincisi kim oldu, altın bilezikleri kim aldı, kim elendi? Gelinim Mutfakta 22 Nisan 2022 puan durumu ve diğer merak edilenler…

GELİNİM MUTFAKTA 22 NİSAN PUAN DURUMU AÇIKLANDI MI?

Miyase 20 puan

Damla 16 puan

Senanur 14 puan

Bahar 6 puan 

22 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA GÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU, ÇEYREK ALTINI KİM ALDI, KİM ELENDİ?

22 Nisan Cuma günü çeyrek altını kazanan gelin Miyase oldu.

GELİNİM MUTFAKTA ALTIN BİLEZİKLERİ KİM ALDI, KİM ELENDİ?

Miyase 91 puan

Damla 78 puan

Senanur 63 puan 

Bahar 47 puan 

Yarışmanın bu haftaki etabında birinci olan gelin Miyase oldu. Miyase aldığı 91 puan ile bu hafta da altın bilezikleri kazanan gelin oldu. Yarışmanın bu haftaki bölümünde en düşük puanı Bahar aldı. Ancak yarışma ekibinin aldığı kararla Bahar'ın elenmemesine karar verildi. 

Haberin Devamı