Gazete Vatan Logo

19 Mayıs Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu, çeyrek altını ve bilezikleri kim aldı? 19 Mayıs Gelinim Mutfakta kim elendi?

Kanal D’nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta 19 Mayıs puan durumu ile kimin elendiği merak ediliyor. Gelinim Mutfakta yarışmasında 4 gelin en yüksek puanı almak için bugün de yarıştı. Günün en yüksek puanını alan yarışmacı çeyrek altını alacak, haftanın birincisi ise 7 altın bileziğin sahibi olacak. 19 Mayıs Cuma haftanın finalinde de 1 kişi yarışmaya veda edecek. Peki, 19 Mayıs Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu, çeyrek altını ve bilezikleri kim aldı? 19 Mayıs Gelinim Mutfakta kim elendi?

19 Mayıs Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu, çeyrek altını ve bilezikleri kim aldı? 19 Mayıs Gelinim Mutfakta kim elendi?

Gelinim Mutfakta yarışması izleyenleri günün en yüksek puanını alıp çeyrek altın kazanan gelin ile haftanın birincisi olup 7 altın bileziği kimin aldığını sorguluyor. Sunucu Nursel Ergin ve 4 kayınvalideden puan alan gelinler, yine birbirinden güzel tabaklar yaptı. Peki, Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu, çeyrek altını ve bilezikleri kim aldı? 19 Mayıs Gelinim Mutfakta kim elendi? İşte 19 Mayıs Gelinim Mutfakta puan durumu

19 MAYIS GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta puan durumu henüz belli olmadı. Dün en yüksek puanı alan yarışmacı Ezgi oldu. Ezgi 20 puan alırken, Merve 9 puanla günün en düşük puanını alan yarışmacı oldu.

19 MAYIS GELİNİM MUTFAKTA HAFTANIN VE GÜNÜN BİRİNCİSİ OLDU, KİM ELENDİ?

19 Mayıs günü hem günün kazananı, hem de elenen yarışmacı açıklanacak. Puanlar açıklanmadığından elenen isim ile birinci olan isim henüz belli olmadı.