Gazete Vatan Logo
Magazin Survivor'dan kim elendi? Survivor'da ödülü kim kazandı? İşte 9 Şubat 2022 Survivor’da adaya veda eden isim…

Survivor'dan kim elendi? Survivor'da ödülü kim kazandı? İşte 9 Şubat 2022 Survivor’da adaya veda eden isim…

Survivor All Star'da dün gece eleme heyacanı yaşandı. Eleme potasında yer alan Barış, Mert, Birsen, Evrim, Furkan, Bora, Sercan ve Gizem için yapılan SMS sonuçları sonrasında adaya veda eden isim belli oldu. Rakiplerinden daha az oy alarak Survivor 2022'deki hayallerine veda eden yarışmacıya Acun Ilıcalı gelecekte yayınlanacak ilk All Star'da kadrosunda yarışmacı olma sözü verdi. Peki, Survivor'dan kim elendi? Survivor'da ödülü kim kazandı? İşte 9 Şubat 2022 Survivor’da adaya veda eden isim…

Survivor'dan kim elendi? Survivor'da ödülü kim kazandı? İşte 9 Şubat 2022 Survivor’da adaya veda eden isim…

Survivor All Star'da bir yarışmacı dün akşam yapılan SMS sıralaması sonunda adaya veda etti. Eleme gecesinde hafta boyu oynanan dokunulmazlık oyunları ile eleme potasına giren Ünlüler Takımı’ndan sekiz yarışmacı için SMS sonuçları belirlendi. Eleme potasında yer alan Barış, Mert, Birsen, Evrim, Furkan, Bora, Sercan ve Gizem için yapılan SMS oylaması sonunda bir yarışmacı Survivor All Star 2022’deki hayallerine veda etti. Peki, Survivor'dan kim elendi? Survivor'da ödülü kim kazandı? İşte 9 Şubat 2022 Survivor’da adaya veda eden isim…

 SURVİVOR'DAN KİM ELENDİ?

Survivor All Star’da bu hafta takım arkadaşlarının oylamaları ile eleme adayı olarak sürgün adasına giden yarışmacılar, Furkan, Bora, Sercan ve Gizem olmuştu. Geçen hafta eleme yapılmadığı için potada kalan 4 isim ise Barış, Mert, Birsen, Evrim olarak belirlenmişti.

Eleme konseyinde 8 ismin SMS sonuçlarına göre Acun Ilıcalı en az oyu alarak elenen yarışmacının Furkan olduğunu duyurdu. Survivor'dan elenen Furkan'a Acun Ilıcalı gelecekte yayınlanacak ilk All Star'da kadrosunda yarışmacı olma sözü verdi.

Haberin Devamı

HİKMET VE YUNUS EMRE'NİN CEZASI NE?

Heyecan dolu konseyde eleme öncesi Acun Ilıcalı önemli açıklamalarda bulundu. Survivor'da önceki akşam oynanan ödül oyununda tartışma yaşayan Hikmet ve Yunus Emre'nin cezası belli oldu. Acun Ilıcalı karşılıklı fiziksel temasın ve sözlü tartışmanın yer aldığı olayla ilgili yarışmacıların sözlerini dinledi. Ilıcalı, yapım kararı ile Yunus Emre'nin 2 ödül, Hikmet'in de 1 ödülden yararlanamayacağını söyledi. Eleme konseyinde Acun Ilıcalı'nın Yunus Emre'yi sert bir dille uyarması da dikkat çekti

Ilıcalı, konsey sırasında Hikmet ile tartışan Yunus Emre'ye "Söylediğin cümleler, kelimeler kabul edilebilir değil. Onun dışında fevri hareketlerin de kabul edilebilir değil. İhraç ettiğimiz yarışmacı da çok biliyorsun Survivor'da" dedi.

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Eleme heyecanının yaşandığı gecede yarışmacılar için kritik önem taşıyan ödül oyunu mücadelesi de ekranlara geldi. Rekabetin eksik olmadığı gecede ünlüler ve gönüller takımı ödül oyunu için parkurda kıran kırana mücadele verdi. Erkekler ve kadınların ayrı ayrı yarıştığı oyunda her iki takım da kazanmak için adeta canını dişine taktı.

Haberin Devamı

Haftalardır ödül oyunlarını alamayan ünlüler takımı parkurda rakibine direnirken gönüllüler takımı da güç ve dengenin önemli olduğu oyunda göz açtırmadı. Zorlu parkurda kadınlar mücadelesini ünlüler takımı kazandı. Erkeklerin karşılaştığı oyunda da ipi göğüsleyen takım gönüllüler oldu. Oyunun kaderini belirleyen en iyiler mücadelesinde ise kazanan ünlüler oldu. Böylece ünlüler takımı sandviç ve bisküvi ödülünü almış oldu.