Gazete Vatan Logo
Magazin Survivor'da son dokunulmazlık oyununu kim kazandı? (5 Nisan Pazar)

Survivor'da son dokunulmazlık oyununu kim kazandı? (5 Nisan Pazar)

Survivor 2020’nin bu akşam ekranlara gelen yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Kıyasıya rekabetin yaşandığı Survivor’ın 37. Bölümünde her iki takımda dokunulmazlık oyununu kazanmak için büyük mücadele verdi. Peki, 5 Nisan Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte Survivor 2020 dokunulmazlık oyununu kazanan takım

Survivor'da son dokunulmazlık oyununu kim kazandı? (5 Nisan Pazar)

Survivor 2020’nin bu akşamki yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Survivor 2020 yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu öncesinde Ünlüler ve Gönüllüler takımları avantaj oyunu için karşı karşıya geldi. Takımlar, 3 erkek ve 2 kadının oynayacağı bayrak yarışı için adayları belirledi. 5 Nisan 2020 tarihli Survivor 37. bölümde oynanan avantaj oyununu, atışları daha isabetli olan takım kazandı. Ve dokunulmazlık oyununda rakibini seçme şansını elde etti.

Dominik’te Survivor Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının kıyasıya mücadelesine sahne olan dokunulmazlık oyununda yarışmacılar yüksek performans gerektiren parkurda zorlu ve kritik bir mücadele verdi.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2020’nın bu haftaki ikinci dokunulmazlık oyununda parkurda başa baş mücadele veren yarışmacılar kritik bir dokunulmazlık oyunu oynadı. Son olarak bayrak yarışına kalan oyunda ikinci dokunulmazlığı ise Gönüllüler takımı kazandı.

SURVIVOR'DA İLK DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

14. sezonuna Ünlüler ve Gönüllüler konseptiyle başlayan Survivor 2020'de takımlar dün akşam oynanan haftanın ilk dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. 8. haftada Survivor'da dokunulmazlığı, dolayısıyla bir arkadaşlarını kaybetmek istemeyen her iki takım da, inanılmaz bir mücadele sergiledi. Survivor'da bir efsane haline gelen Sumo güreşi oyunu, yarışmacıları epey zorladı. Rakibini çember dışında havuza düşürenin kazandığı oyunda nefes kesen mücadele sonunda dokunulmazlık oyununu kazanan takım Gönüllüler takımı oldu. Gönüllüler takımı, 10-4 skorla haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazandı.

Haberin Devamı

SURVIVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2020 dün akşam yayınlanan 36. bölümünde dokunulmazlık oyunu öncesinde takımlar ödül oyunu için mücadele etti. Bir atıcı, 4 taşıyıcı şeklinde takım oyunu olarak oynanan ödül oyunu sırasında rüzgarın yönü bir anda değişti. Oyunda 3-0 öne geçen ve ödülün tadına bakma şansını elde eden takım Gönüllüler oldu. Fakat bundan sonra Ünlüler, bir anda ibreyi ters yöne çevirmeyi başardı. Birer birer aldıkları sayılar ile rakibine oyun vermeden 5 sayı alan Ünlüler takımı, ödül oyununu 5-3 kazanmayı başardı.

Haberin Devamı

EN İYİLER OYUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler son haftanın performans birincileri, Ünlüler takımından Sercan ve Aycan, Gönüllüler takımından Barış ve Evrim oldu. Kadınlarda en iyiler oyununda Aycan ile Evrim karşı karşıya geldi. Oyundan galip çıkan Ünlülerden Aycan oldu. Ödül olarak yöresel bir yemek olan Empanada’dan yararlanması için Aycan’ın Ünlüler takımında seçtiği isimler Sercan ve Elif oldu.

Survivor 2020 erkeklerde en iyiler ödül oyununda ise Ünlüler takımından Sercan ile Gönüllüler takımından Barış karşılaştı. Bu oyundan galip çıkan ise Gönüllülerden Barış oldu. Barış ise ödülden faydalanması için Gönüllüler takımından Yunus Emre ve Evrim’i seçti.

ERZAK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2020’de erzak oyunu, her hafta Cuma günleri oynanıyor. Erzak oyununda kazanan takıma verilecek haftalık erzak paketi içinde tereyağı, peynir, ekmek ve patatesti. İki takımı da aşırı derecede heyecanlandıran bu erzak paketi için kıyasıya bir mücadeleye girdiler. Gönüllüler takımı, bir aydan fazladır erzak oyununu kazanamıyordu. Bu yüzden erzak oyunu Gönüllüler takımı için son derece önemliydi. Dominik’te çok sıcak bir havada yapılan erzak oyununda oyunun ilk kısmı başa baş geçti. Devamında ise isabetli atışları ile Ünlüler aradaki farkı açtı. Ve 10-6 skorla Survivor’da erzak oyununu kazanan takım Ünlüler oldu. Böylece Ünlüler takımı, Survivor 2020’de üst üste beşinci kez erzak oyununu kazanmış oldu.

Haberin Devamı