Gazete Vatan Logo
Magazin Survivor'da Kıbrıs sembolünü kim kazandı!

Survivor'da Kıbrıs sembolünü kim kazandı!

Survivor dün akşam ekrana gelen son bölümde izleyenleri ekrana kilitledi. Kıbrıs Sembolü oyununda heyecan doruktaydı. Survivor'da Kıbrısa gitme hakkını elde eden ilk yarışmacı kim oldu? Survivor Kıbrıs sembol oyunu hakkında merak edilenler haberimizde...

Survivor'da Kıbrıs sembolünü kim kazandı!

Tv8 ekranında yayınlanan sevilen yarışma programı Survivor kıran kırana mücadeleleri ve heyecan dozu yüksek eleme konseyleri ile ekrana kilitlemeye devam edyor. Dün akşam ekrana gelen Survivor'da Kıbrıs sembolü oyunu oynandı. Nefes kesen mücadele izleyenleri ekrana kilitledi. Survivor 2016'da dün akşam Kıbrıs Sembolü oyununu Damla Can kazandı. Nagihan ve Atakan gibi güçlü isimlerin mücadelesinde Kıbrıs sembolünde mükemmel bir performans sergileyen Damla ödülün sahibi oldu.

SURVİVOR'UN İLK FİNALİSTİ NELER SÖYLEDİ?
Survivor'un ilk finalisti Damla Can oldu. Oyunda hayli yorulan Damla, çok sevinçli olduğunu ve mutluluktan havalara uçabileceğini söyledi.
Nagihan isyan etti! Oyun sonunda adeta çıldırdı...
Final sembolü oyununun finaline büyük bir avantajla başlayan Nagihan, üst üste kaybettiği sayılar sonrası oynamak istemediğini söyledi.

DAMLA CAN KİMDİR?

Dün akşam ekrana gelen Survivor 2016'da Kıbrıs sembolünü kazanan Damla Can hakkında merak edilenleri sizin için derledik. İşte Survivor Kıbrıs sembolünü mükemmel performansı ile kazanan Damla Can hakkıında merak edilenler...
Gönüllüler takımının öne çıkan yarışmacılarından biri olan Damla Can düzgün fiziği ve güler yüzüyle dikkat çekiyor. Özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışan Damla, Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri veriyor. Spor yaparken kareleri sosyal medya üzerinden paylaşan Damla Can düzgün fiziği ile dikkat çekiyor. Spor yaptığı esnada fotoğraflarını paylaşan Damla Can düzgün fiziğiyle dikkatleri üzerine topluyor. Damla Can; 27 yaşında, 171 boyunda ve 56 kilogram ağırlığındadır.
YARIŞMAYA VEDA EDEN YATTARA'DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Haberin Devamı