Gazete Vatan Logo
Magazin Survivor'da büyük kavga! Ünlüler takımında ortalık karışıyor

Survivor'da büyük kavga! Ünlüler takımında ortalık karışıyor

Survivor'da kıyasıya mücadele devam ediyor. Son bölümde Gönülüler takımından Nihal elenmişti. Survivor 2016'nın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Yeni fragmanda Yattara ve Yunus Günçe oyun esnasında tartışmaya başlıyor. Atakan ikiliyi ayırmak istesede ortalık bir anda karışıyor. İşte Survivor yeni bölüm fragmanı...

Survivor'da büyük kavga! Ünlüler takımında ortalık karışıyor

Survivor yeni bölüm fragmanında ödül oyunu için yine kıyasıya bir mücadele görülüyor. Oyun esnasında Ünlüler takımı bir anda karışıyor. İşte Survivor yeni bölüm detayları...

TV8′in her bölümü merakla izlenen yarışma programı Survivor 2016′nın 36. bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor 2016 yeni bölümde ünlüler ve gönüllüler ödül oyunu için muhteşem bir mücadeleye giriyor.

YATTARA VE YUNUS ARASINDA GERİLİM!

Survivor 36. bölümde ödül oyunu esnasında Yattara ve Yunus Günçe arasında tartışma çıkıyor. Tartışma daha sonra yerini itişmeye bırakırken olaya Mehmet de dahil oluyor. Avatar Atakan her ne kadar tarışmayı ayırmaya kalkışsa da pek fayda sağlamıyor.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Acun Ilıcalı, SMS oylamasında birinci olan ismi açıkladı. SMS oylamasında birinci olan Yarışmacı Semih oldu. Yarışmaya veda eden ise isim Nihan oldu. Survivor Gönüllüler SMS sonuçları açıklandı. Survivor Gönüllüler SMS sonuçlarına göre en çok oyu alan Semih, eleme için Gizem Memiç’in ismini söyledi.
Survivor Gönüllüler SMS sonuçlarına göre Semih en çok oyu alırken en düşük oyu da Zafer aldı. Elemeye kalan Gizem Kerimoğlu, Nihal Candan ve Gizem Memiç arasında en az oyu alan Nihal Candan Survivor’a veda etti.
SURVİVOR SMS SIRALAMA
1.SEMİH
2.SERKAY
3.GİZEM KERİMOĞLU
4.DAMLA
5.GİZEM MEMİÇ
6.EFECAN
7.NİHAL
8.ZAFER

Haberin Devamı