Gazete Vatan Logo
Magazin Survivor'da bu hafta kim elenecek?

Survivor'da bu hafta kim elenecek?

Survivor'da bu hafta elemeye kalan isimler şaşkına uğrattı. Tv 8 ekranında yayınlanan Survivor'da elemeye kalan isimler Gönüllüler takımında Gizem Kerimoğlu, Serkay Tütüncü, Ünlüler takımında ise Tuğba Özay ve Semih oldu. Peki bu hafta Survivor'da kim elenecek merak edilen tüm detaylar haberimizde...

Survivor'da  bu hafta kim elenecek?

Acun Ilıcalı'nın sunumu ile ekranlara gelen Survivor 2016'da yarış sürüyor. Yarışmacıların üstün bir performans sergilediği Survivor'da her an ayrı bir aksiyona sahne oluyor. Yunus Günçe Tuğba Özay ve Gizem Kerimoğlu gibi isimlerin yarıştığı Survivor tüm detaylarıyla haberimizde...

SURVİVOR 2016'DA NELER YAŞANIYOR?

Atakan'ın en çok merak ettiği konsey!

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımında Atakan, bu akşamki ada konseyinin en çok merak ettiği konsey olduğunu söyledi.

Nagihan'dan Acun Ilıcalı'ya ilginç öneri!
Dokunulmazlık oyununda parkuru hızla geçen ancak sondaki puzzle'da takılan Nagihan'ın Acun Ilıcalı ile yaptığı sohbet güldürdü.
Acun Ilıcalı'dan yarışmacılara müjdeli haber! Birleşme partisi...
Ada konseyinde konuşan Acun Ilıcalı, birleşme partisiyle ilgili detayları bir sonraki ada konseyinde yarışmacılara açıklayacağını söyledi.
ELEMEYE KİMLER KALDI?
Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlülerde, yazılan isimler doğrultusunda üçüncü eleme adayı Tuğba Özay oldu.
Gönüllülerde ise Serkay Tütüncü ve Gizem Kerimoğlu elemeye kalmıştı.
Sakatlıklarda son durum!
Ünlüler ve Gönüllüler takımlarında sakatlıklar yarışmacıların belini son zamanlarda bükmüştü. Ada konseyinde sakatlıkları bulunan yarışmacılar son durumları hakkında bilgiler verdiler.
Survivor 2016'da dün akşam konseyde arkadaşları tarafından ismi yazılarak üçüncü eleme adayı olan Tuğba Özay'ın üçüncü eleme adayı oluşunun ardından ünlüler adasında yarışmacılar arası gerginlikler daha da tırmanıyor.
Bu akşam ise ünlüler ve gönüllüler takımları yine muhteşem bir ödülün sahibi olabilmek için ödül oyununda karşı karşıya gelecekler. Bakalım kazanan hangi takım olacak...?
Dün akşam takım dokunulmazlığını kaybeden ünlüler takımı ise dördüncü eleme adayını belirleyecek ismin belli olacağı bireysel dokunulmazlık için birbirleriyle kıyasıya bir mücadele içinde olacaklar.
SON ELEME ADAYI TUĞBA ÖZAY KİMDİR?
Nihal Tuğba Özay (d. 10 Şubat 1978, İzmir), Türk manken. 1995 Miss Model of the World dünya güzellik yarışmasında ikinci seçilmiştir. Aslen Trabzonludur.
Ödüller kazanmış bir ders kitapları yazarı ve aynı zamanda şair olan babası Trabzon, öğretmen olan annesi Antalya kökenlidir.
Ortaöğrenimini Fenerbahçe Lisesi'nde yapmış,daha sonra Haliç Üniversitesi Konservatuvar ve Tiyatro Bölümüne kaydolmuştur.
Başlangıçta yelkencilik ve yüzme spor dallarına ağırlık vermiş, sonradan Fenerbahçe voleybol as takımında 5 yıl voleybol oynamıştır. Ayrıca motosiklet tutkusu ile tanınır.
Mankenliğe 1994'de bir Vakko defilesi ile başlamıştır. Aynı "Sonradan Görmeler" televizyon dizisinde bir yüzme hocası rolü oynamıştır.
1995'de Miss Model of Turkey seçilmiş, ardından Miss Model of the World yarışmasında ikinci seçilmiştir. Aynı yarışmada en iyi vücutlu model ödülünü de almıştır. 1996'da Paris'te kısa bir modellik kariyerine başlamış ise de, Türkiye'ye dönmüş, ancak yine de aynı yıl Avrupa Yılın Manken-Modeli seçilmiştir.

Haberin Devamı