Gazete Vatan Logo
Magazin Survivor Ogeday şampiyon oldu, sevgilisinden ayrıldı!

Survivor Ogeday şampiyon oldu, sevgilisinden ayrıldı!

Survivor 2017'de şampiyon olan Ogeday Girişken sevgilisi İlayda Yalçın'dan ayrıldı.

Survivor Ogeday şampiyon oldu, sevgilisinden ayrıldı!

Adını Survivor yarışmasıyla geniş kitlere duyuran Ogeday Girişken sevgilisinden ayrıldı. Survivor 2017'nin şampiyonu milli kürekçi kötü haberi sosyal medyadan yaptığı açıklamayla duyurdu. Girişken, uzun süredir aşk yaşadığı İlayda Yalçın'la anlaşarak ayrıldığını söyledi.

Fotoğrafları sildiler

'Anlaşarak ayrıldık' diyen Ogeday Girişken sevgilisiyle olan bütün fotoğraflarını sosyal medyadan kaldırdı. Aynı şekilde İlayda Yalçın'da eski sevgilisine ait bütün paylaşımlarını sildi.

OGEDAY GİRİŞKEN KİMDİR?
Ogeday Girişken sporcu kimliği ile ilgililerin dikkatini çekmiştir ve sonrasında da Fenerbahçe’de lisanslı kürek sporu yapmıştır, 10 yıl kürek takımında yer almıştır. Kürek sporuna erken yaşlarda başlayan Ogeday Girişken, bu spor alanında ülkemize birçok başarı kazandırtmış ve onurlandırmıştır. Dünya sıralamalarında da yer alan Ogeday Girişken, 300 bin kişi arasından Survivor 2017 Gönüllüler Takımı’na seçilmiştir. Yarışmanın başlamasından sonra, iyi performansı ile kısa sürede ilgi odağı olmuştur.
Yaşı küçük olsa da Ogeday Girişken, yarışma boyunca olgun davranışlar sergilemektedir. İki kez dokunulmazlık oyununda birinci olmuştur ve dokunulmazlık kolyesini takmıştır. Ogeday Girişken, başarılarını genelde kardeşine armağan ediyor.
Şu an 24 yaşında olan Ogeday Girişken, Marmara Üniversite’sinde eğitimine devam ederken ve sonrasında Fenerbahçe bünyesinde kürek dalında lisanslı sporcu olarak yer almıştır. Litvanya’da gerçekleşen U-23 Kürek Şampiyona’sında ülkemizi en güzel şekilde temsil ederek dünya çapında gerçekleşen bu organizasyondan alnının akıyla çıkmayı başarmıştır ve 8. olmuştur. Ayrıca milli sporcu 1,84 boyunda ve 80 kilodur.

Haberin Devamı