Gazete Vatan Logo
Magazin Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor eleme adayları kimler?

Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor eleme adayları kimler?

Survivor 2022 All Star heyecanı devam ediyor. Survivır'un dün akşam yayınlanan yeni bölümünde ödül oyunu oynandı. Zama geçtikçe önem kazanan ödül oyunu için hem Gönüllüler Takımı hem de Ünlüler takımı kyasıya mücadele etti. Survivor takipçileri de ödül oyununu kimin kazandığını ve eleme adaylarının kimler olduğunu merak ediyor. Peki, Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor baklava ödülünü kim kazandı? Survivor eleme adayları kimler oldu? İşte Survivor'un son bölümünde yaşananlar...

Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor eleme adayları kimler?

Survivor 2022 All Star'da ödül oyunu heyecanı yaşandı. Adada geçen her gün yarışmacıları zorlarken kazanılacak her ödül oyunu da kritik önemde. Yayınlanan son bölümde ödül oyununu kazanmak için her iki takımın oyuncuları karşı karşıya geldi. Baklava v su böreğinin ödül olarak verildiği oyunu kimin kazandığı merak ediliyor. Survivor, takipçileri de ödül oyununu kimin kazandığını ve eleme adaylarının kimler olduğunu merak ediyor. Peki, Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor baklava ödülünü kim kazandı? Survivor eleme adayları kimler oldu? İşte detaylar...

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2022 All Star'da bu akşam oynanan ödül oyununun kazananı belli oldu. Ünlüler ve Gönüllüler takımının 1-1 beraberlikle sonuçlanan oyununda Ardahan ve Mert yarıştı ve kazanan Ardahan oldu. Bunun üzerine ödülü kazanan takım 3-2 ile Gönüllüler Takımı oldu.

Survivor'da bu haftanın ödülü GazianteP'ten gelen baklavalar ve su böreğiydi.

SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor All Star 7 Şubat'ta yayınlanan bölümde bu haftanın 3. eleme adayı Gizem oldu.

Haberin Devamı

Survivor All Star'da haftanın 4. eleme adayını Ünlüler takımından bireysel dokunulmazlığı elde eden Elif seçti. Survivor 4. eleme adayı Sercan oldu.

Survivor 2022'de bu hafta eleme adayı olarak belirlenen 8 isim oldu. Bu isimler Barış, Birsen, Mert, Evrim, Furkan, Bora, Gizem ve Sercan oldu.

Survivor'da eleme Şubat yani bugün yapılacak. Elenen isim izleyenlerin oyları ile belirlenecek.