Gazete Vatan Logo
Magazin Survivor Gönüllüler takımından kim elendi?

Survivor Gönüllüler takımından kim elendi?

Dün akşam ada konseyinde gergin anlar yaşandı. Gönüllüler takımında elenecek isim belli oldu. Yapılan sms oylamasıyla birinci olan yarışmacı Semih Öztürk oldu. Semih 3. isim olarak Gizem Memiç'i söyledi. Survivor kim elendi? İşte cevabı...

Survivor Gönüllüler takımından kim elendi?

Survivor kim elenecek merakla bekleniyor. Dün akşam TV8 ekranlarında canlı yayınlanan Türkiye Avusturya maçı olması üzerine Survivor yeni bölümü yayınlanamamış ve bugüne alınmıştı. Ünlüler ve Gönüllüler takımında rekabet kıyasıya sürerken bu akşam adaya bir kiş veda edecek. Gönüllüler dokunulmazlığı kaybedince konseyde iki isim çıkardı. Yapılan oymalada ilk çıkan isim Gizem Kerimoğlu oldu. Daha sonra kişisel dokunulmazlık oyununu kazanan İbrahim takım kararıyla Nihal'in adını verdi. Bugün sms oylamasıyla 1. çıkan kişi de bir isim söyleyecek. Eleme potasına giren 3. isim kim olacak? Bu soruların hepsi bu akşm yanıtını bulacak.

Survivor‘da dün akşam yayınlanan yeni bölümde ise sms oylaması sonuçları belli oldu. Sms oylamasında halktan en fazla oyu olan isim olan Semih, elemeye kalacak üçüncü isim olarak Gizem Memiç’in ismini söyledi. Böylece elemeye Nihal, Gizem Kerimoğlu ve Gizem Memiç kaldı. Bu üç yarışmacı içinde SMS’de en az oyu alan yarışmacı olan Nihal Candan elenerek Survivor adasına veda etti.

Haberin Devamı

SURVİVOR NİHAL'DEN ŞOK AÇIKLAMALAR
Survivor gönüllüler takımından bu hafta elenen yarışmacı olan Nihal Candan gitmeden önce takım arkadaşlarını sert şekilde eleştirdi.
Survivor‘da bu hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımında İbrahim’in adını söylediği Nihal Candan elenerek adaya veda etti. Pazar günü yapılan konseyde aynı grupta yer aldığı arkadaşları tarafından Semih yerine adı söylenen Nihal bu olaydan sonra büyük bir üzüntü yaşamıştı. Nihal Candan, Gizem Memiş ve Gizem Kerimoğlu’yla birlikte kaldığı elemede, en az sms oyunu aldığı için Survivor’dan elenen isim oldu.
“DAMLA ŞEHZADE ANASI GİBİ DOLAŞIYOR”
Eleme konseyinde kendi ismini söyleyen takım arkadaşlarını sert bir dille eleştiren Nihal Candan, bugüne kadar samimi olduğu Damla için ise ilginç ifadeler kullandı. Damla’yı şehzade anasına benzeten Nihal “Bu bölünmelerde en net mutluluğu yaşayan Damla’dır. 5 çocuğu olan şehzade anası gibi dolaşıyor ortalıkta. Yürüyüşü bile değişti. Normalde yapması gereken arayı bulmaktır. Bir kız bir kızı daha iyi anlar. Beklediğim oydu. Ama sahte dostluklardansa tek başıma yürümeyi tercih ederim” dedi.
“SEMİH’TEN KORKTULAR”
Takım arkadaşlarını Semih’in oylarından çekindikleri için kendi ismini yazdıklarını söyleyen Nihal Candan”Gönül isterdi ki buradan kızgınlık ve kırgınlıkla ayrılmayım hepsiyle vedalaşayım ama öyle olmadı. Benim için hayal kırıklığı oldu. 7 kişiyiz takımız kardeşlik dostluk denirken bir anda benim ismim söylendi. Semih gibi Survivor’ın başından beri mücadele ettiğimiz, oyunları sabote eden ve gönüllüler takımını yok sayan biri varken benim ismim söylendi. Semih’in oy potansiyelinden çekindikleri için beni söylediler.

Haberin Devamı

SURVİVOR YENİ BÖLÜM TANITIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımı 'kim elendi' sorusunun yanıtı için ada konseyine gitti. Burada yazılan isim sürpriz olmadı. Kişisel dokunulmazlığı kazanamayan Semih Öztürk'ün yakın arkadaşı Gizem Kerimoğlu elemenin ilk adayı oldu. Semih Öztürk ve Gizem Kerimoğlu ise Serkay Tütüncü'yü yazdılar ancak oyları yetmediği için elemeye çıkaramadılar. Kişisel dokunulmazlığı İbrahim Giydirir kazanmıştı. İbrahim bir srprize imza atarak Nihal Candan adını verdi. Nihal Candan, 'Semih'in oylarından çekinerek bu kararı verdiklerini düşünüyorum. Saygı duyuyorum. Sadece İbrahim'ın kararı olmadığı bildiğim için bunları söylüyorum' dedi.

Haberin Devamı

Peki Suvivor gönüllüler takımı SMS oylaması sıralaması nasıl? İşte daha önce 2 Mart 2016 tarihinde yapılan SMS oylamasının sonuçları;

GÖNÜLLÜLER SMS OY SIRALAMASI

1. Semih Öztürk

2. Damla Can

3. Serkay Tütüncü

4. Efecan Dianzenza

5. Nihal Candan

6. Zafer Mete

7. Aylin Şallı (elendi)

8. Gizem Memiç

9. İbrahim Giydirir

SURVİVOR SERKAY TÜTÜNCÜ VE SEMİH ÖZTÜRK KAVGASI

Kişisel dokunulmazlık oyunu gönüllüler takımında kıran kırana geçti. Semih Öztürk'ün planı Gizem Kerimoğlu'nun kişisel dokunulmazlığı kazanması üzerineydi. Ancak kişisel dokunulmazlığ İbrahim Giydirir kazanınca Semih Öztürk finalde kavga çıkardı. Serkay Tütüncü ile kavga eden Semih Öztürk Gizem Memiç'in arkasından da konuştu.

Haberin Devamı

“Survivor 2016”’da 30 Mart Çarşamba akşamı; ödül oyunu ve ada konseyi izleyenlere heyecan dolu anlar yaşatacak. Ödül oyununu Ünlüler mi Gönüllüler mi kazanacak? Konseyde hangi isim adaya veda edecek?

Renkli kadrosu, rekabet dolu yarışları ve zorlu ada şartlarıyla “Survivor 2016” 30 Mart Çarşamba 20.00’de TV8’de.

KONSEYDE GERGİN ANLAR

Survivor'da her iki takımda da bölünmeler var ancak Gönüllüler takımı arasındaki bu bölünmenin çok daha keskin olduğu hem dokunulmazlık oyununda hem de konseyde sık sık hissediliyor. Bu haftaki konseyde de değişiklik olmadı, Semih-Gizem ve diğerleri olarak anılan Gönüllüler takımı yine karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz hafta arkadaşları taraflarından oyun dışı bırakılan Semih Öztürk ve Gizem Kerimoğlu, bu hafta kendi istekleriyle oyuna dahil olmayınca Gönüllüler takımının diğer üyelerinin sert eleştirilerine hedef oldu. Survivor'ın hem sunucusu hem de yapımcısı Acun Ilıcalı da böyle bir durumla daha önce karşılaşmadığını ifade etti ve "Bir takımın ikiye bölünmesinin çok daha üstüne çıkmış bir durum" diyerek durumun ne kadar sıradışı olduğuna vurgu yaptı.

SURVİVOR ADASI KARIŞTI NİHAL CANDAN KRİZİ
Survivor elemesi öncesinde gönüllüler adasında kıyametler kopuyor. Nihal Candan eleme adayı yapılmasının ardından arka arkaya krizler yarattı. Gece yarısı yapılan yüzleşme Nihal Candan'ı düzeltmeye yetmezken Damla Can öfkeyle patladı. Nihal Candan'a 'artık yeter ben senden sıkıldım' diyen Damla Can 'umarım elenir' diyerek tepkisini ortaya koydu. İbrahim Giydirir ise 'Nihal hainlik yaptı' dedi.
İBRAHİM GİYDİRİR : SEN BİZİ SATMIŞSIN
İbrahim 'Sen bizi satmışsın sana ne çözümü bulayım ki... Efecan satmadı mı? bizi konseyde satmadın mı? Biz bugüne kadar senin arkanda durduk ona üzüldük. Her kaybettiğinde bile destek verdim. Benim zoruma gidiyor" dedi.
Nihal Candan bu sözlere itiraz etti. Nihal 'Serkay bana böyle nefretle bakacaksa gideyim. Düşündüğümü söylediğim için mi suçluyum. Ben konseyde sadece kendi düşündüğümü söyledim. Çok kırgın ve kızgındım. İbo ve Serkay'a ters bir laf söylememek için kendimi tuttum. Biraz kendinizi benim yerime koyun' diyerek hıçkıra hıçkıra ağladı.

GİZEM KERİMOĞLU KİMDİR?

30 Ekim 1988 İstanbul doğumlu olan Gizem Kerimoğlu, Bulgaristan göçmeni bir ailenin iki çocuğundan birisidir. Eski bir futbolcu olan genç yarışmacı, aynı zamanda oyunculuk da yapmaktadır.Deniz Erdem'den 2015 yılında Tiyatro Oyunculuğu eğitimi alan Gizem Kerimoğlu, 2015 yılının sonlarından beri de Akademi 35,5 Sanat Evi'nde Kamera Önü Oyunculuğu Eğitimi almaktadır.

NİHAL CANDAN KİMDİR?

Aslen Mersinli olan Nihal Candan, 1995 doğumludur. Beykent Üniversitesi'nin Hukuk fakültesinde eğitim gören Nihal Candan, 16 Ekim 2014 tarihindeki Bu Tarz Benim yarışmasına konuk olarak katılmış ve jüriden 3 yıldız alarak yarışmaya katılmaya hak kazanmıştır. Yarışmada yaşadığı tartışmaları ve sivri diliyle tanınan Nihal Candan, sonrasında İşte Benim Stilim ve aynı yarışmanın All star formatında boy göstermiştir.

SURVİVOR'DA BÜYÜK ŞOK
Survivor Ünlüler Gönüllüler 2016 yarışmasında Tuğba Özay ve Yılmaz Morgül ile aynı tarafta olan Nagihan taraf değiştirdi!
Survivor’da üst üste dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Nahihan, Atakan’ın bizim tarafımıza geç Yunus’un adını yazalım teklifini kabul etti. Nagihan, takımımı düşünmeliyim diyerek Tuğba Özay’ın yanından ayrılarak Atakan, Yattara, Ezgi ve Mehmet’e yaklaştı. Eşyalarını toplayarak Atakan’ların yanına giden Nagihan’a Tuğba Özay büyük tepki gösterdi.
Atakan, Nagihan hakkındaki planını Yattara, Ezgi ve Mehmet’e de anlattı. Şimdilik Nagihan’a ihtiyaçları olduğunu söyleyen Atakan, vakti geldiğinde ondan da kurtulacaklarını söyledi.