Gazete Vatan Logo
Magazin Survivor Ezgi Avcı kimdir?

Survivor Ezgi Avcı kimdir?

Survivor 2016'da birleşme partisinden sonra yapılan ilk elemede elenen isim olan Ezgi Avcı kimdir? Dün akşam yaşanan elemede Survivor'a veda eden isim olan Ezgi Avcı hakkında merak edilen tüm detayları sizin için derledik. İşte Survivor Ezgi Avcı hakkında merak edilenler...

Survivor Ezgi Avcı kimdir?

Performansı ile ünlüler takımında büyük beğeni toplan Ezgi Avcı, Survivor birleşme partisi sonrası yapılan ilk elemede adaya veda etti. Ezgi Avcı'ın hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenleri bu haberimizde topladık. eğitimi için yurt dışına çıkan Ezgi Avcı öğrenim hayatını tamamladıktan sonra Türkiye'ye geri dönmüştür. 2013 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasında 3.olarak güzelliğini tescillemiştir. Peki Ezgi Avcı kimdir? İşte o detaylar..

EZGİ AVCI KİMDİR?

1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Ezgi Avcı; 2013 yılında düzenlenmiş olan Miss Turkey Güzellik Yarışmasında üçüncülük elde etti. Yarışmadan sonra kariyer hayatıyla ilgili olarak mankenlik çalışmalarına giren Ezgi Avcı; Florida’da İşletmecilik eğitimi aldı. Ezgi Avcı; kendine ait olan bir şirket açarak; yurt dışında adından söz ettirmek istiyor.

Ezgi Avcı; şimdilerde ise 2016 Survivor Yarışma programına seçilerek ünlüler talkımında gönüllülere karşı zorlu bir mücadele sergileyecek. Uzun yıllardır ekranlarda seyirciyi ekran başına kilitleyen yarışma programı Survivor’da macera ve hayatta kalma mücadelesi verecek olan Ezgi Avcı; güzelliği ile ve vereceği mücadele ile dikkatli üzerine toplamayı başaracak ünlüler arasında yerini alacak.

Haberin Devamı