Gazete Vatan Logo
Magazin Survivor Acun!

Survivor Acun!

Acun Ilıcalı’yı alacağını tahsil edemediği iddiasıyla tehdit ettiği öne sürülen eski Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı, 5 ay hapis cezasına çarptırıldı. Survivor bu kez Acun oldu.

Survivor Acun!

TV yapımcısı Acun Ilıcalı ve Survivor yarışmacılarından Taner Tolga Tarlacı’nın arasındaki anlaşmazlık Tarlacı’ya pahalıya patladı. İstanbul 64. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya katılan yapımcı Acun Ilıcalı, Taner Tolga Tarlacı’nın sürekli anlamsız isteklerde bulunduğunu ve bu isteklerinin reddedilmesiyle birlikte tehdit etmeye başladığını söyledi. ‘Kan dökeceğiz’ şeklindeki tehditlerin ardından şikayetçi olduğunu söyleyen Ilıcalı, “Bize 100 bin lira isterim. ‘100 bin lira canınızdan daha mı kıymetli’mesajlar gönderdi” dedi. Mahkeme, Taner Tolga Tarlacı’nın tehdit suçlamasıyla 6 ay hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi. Tarlacı’ının duruşmadaki iyi halinin göz önüne alınarak 5 aya indirilen ceza, Tarlacı’nın sabıkasız olması nedeniyle 5 yıl ertelendi.

Tolga Tarlacı’nın, yarışmadan sonra alacağı olan paranın ödenmediği gerekçesiyle Acun Ilıcalı’nın yardımcısının telefonuna “100 milyarı ödemediğiniz takdirde düşman olacağız”, “Ödemezseniz olacaklardan ben sorumlu olmam”, “Bu artık kan davasına dönüştü” şeklinde mesajlar yolladığını öne sürülüyordu.

Haberin Devamı