Gazete Vatan Logo
Magazin Sibel Can'dan, Şenlikoğlu'na yanıt geldi!

Sibel Can'dan, Şenlikoğlu'na yanıt geldi!

'Ben kapanmayacağımı söyledimde o eşiyle çiftetelli oynuyordu herhalde'

Ben kapanmayacağı söylediğimde o eşiyle çiftetelli oynuyordu herhalde
Yazar Emine Şenlikoğlu'nun, "Türban takacağını söyledikten sonra tangalı poz veren kadın kapanmaz bence" diyerek Sibel Can'ın kapanacağına inanmadığını dile getiren yazar Emine Şenlikoğlu'na ünlü şarkıcı yanıt verdi.

Can, "Kapanmayacağımı defalarca söylemiştim. Ben bu açıklamaları yaparken herhalde Emine Hanım eşiyle karşılıklı çiftelli oynuyordu" dedi.Yazar Emine Şenlikoğlu'nun, Kelebek'teki röportajda İslami kesimin Sezen Aksu ve Hülya Avşar'ı sevdiğini, tangalı pozlardan sonra Sibel Can'ı bıraktıklarını söylemesi, magazin dünyasında ses getirdi.



Hülya Avşar söylerse onun kapanabileceğine inandığını ancak Can'ın kapanacağına inanmadığını belirten Şenlikoğlu'nu bu sözlerine, ünlü sanatçıdan yanıt geldi. Can, şu açıklamayı yaptı: "Ben hiçbir zaman bir kesimin sanatçısı olmadım, olmak da istemem. Çünkü ben bir sanatçıyım, yorumcuyum. Ben Emine Hanım'ın İslami kesim adına konuştuğuna inanmıyorum. Şahsi bir konuşma yapmış. Beni ve ailemi tanısa eminim ki böyle düşündüğüne çok üzülür. Ben yine de kendisine şunu söylemek isterim. O tangalı pozları ben bilinçli olarak çektirmedim. Gazeteci arkadaşlar takip etmiş, çekmiş. Kapanmak çok büyük bir sorumluluktur. Ben kapanmayı düşünmediğimi defalarca dile getirdim. Ben bu açıklamaları yaparken herhalde Emine Hanım eşiyle birlikte karşılıklı çiftelli oynuyordu. Benim için böyle ifadeler kullanmasına çok üzüldüm. Benim bir felsefem vardır. Birileri beni sıkıntıya sokarsa, Allah'ıma dönüp 'benim çok büyük bir derdim var' demem. Derde dönüp, 'Benim Allah'ım var' derim. Allah ile kul arasına kimse giremez. Beni Türkiye'deki bütün kadınlar çok seviyor, biliyorum. Hanımefendi sevse ne olur sevmese ne olur, inansa ne olur, inanmasa ne olur? Buradan bütün kadınlara Hz Ayşe'yi örnek olmalarını tavsiye ederim."

HÜRRİYET

Haberin Devamı