Gazete Vatan Logo
Magazin Russel Crowe benimle de görüştü!

Russel Crowe benimle de görüştü!

İlker Aksum, dünyaca ünlü ismin Mert Fırat'tan önce kendisiyle görüştüğünü söyledi.

Oyuncu İlker Aksum önceki gün kız arkadaşı Şeyma ile Arnavutköy’deki Sütiş Kafe de kahvaltı yaparken görüntülendi.

"RUSSEL CROW BENİMLE DE GÖRÜŞTÜ"
Uzun süre kafede oturan oyuncu daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Russel Crow’un filmimde kendisi ile görüşüldüğünü ama onun yerine Mert Fırat’ın seçildiğinin sorulmasına ‘Bende gazetelerden öğrendim böyle bir şeyin olduğunu. İşin aslı öyle değil ama, film için benimle beraber 14 kişi ile görüşüldü. Bunun içinde Cem Yılmaz da vardı, Yılmaz Erdoğan ve Kıvanç Tatlıtuğ gibi isimler de vardı. Bunlar arasında seçim yapılacaktı. Ben de gazeteden okudum hayırlısı olsun' dedi.

Russel Crow ile iki saate yakın görüştüğünü söyleyen İlker Aksum daha sonra televizyonda kendisini aldattığını söylediği eski sevgilisi Burçin Abdullah ve o televizyon programını mahkemeye verdiğini ve 10 bin liralık tazminat davası açtığını söyledi.

Geçtiğimiz günlerde Akmerkez’de kendisini görüntüleyen gazetecilere çantası ile yüzünü saklaması olayına ise ‘Orası benim marketim gibi günün bir çok saati oraya girip çıkıyorum, bu işler orda olmasın dedim, çanta da birazcık şaka olsun yapılmış bir şeydi’ cevabını verdi.

Haberin Devamı