Gazete Vatan Logo
Magazin Rihanna: Snapchat’i telefonunuzdan silin

Rihanna: Snapchat’i telefonunuzdan silin

Ünlü şarkıcı Rihanna, Snapchat uygulamasının kendisi ve Chris Brown’un isimlerini kullanarak ‘’hangisini dövmek isterdiniz’’ şeklinde bir reklam kampanyası başlatmasının ardından hayranlarını boykota çağırdı.

Rihanna: Snapchat’i telefonunuzdan silin

Özellikle gençler arasında oldukça popüler olan Snapchat uygulamasının bir akıllı telefon oyununun reklamında yer verdiği bu satırlar iki ünlü şarkıcıyı da kızdırdı. Uygulamanın ‘’Would You Rather’’ (Hangisini tercih ederdiniz) isimli oyunun reklamını iki şarkıcının fotoğraflarıyla yayınlaması üzerine Rihanna hayranlarına uygulamayı telefonlarından silme çağrısı yaptı. 2009 yılında o zamanki erkek arkadaşı şarkıcı Chris Brown tarafından dövülen ve yaralanan Rihanna ‘’Aile içi şiddet kurbanlarını utandıracak bir şeyin tasarımı için para harcadınız, üstelik bir de bunu bir şakaya dönüştürdünüz!’’ diye tepki gösterdi.

Hisseleri düştü

Rihanna’nın tepkisinden sonra yaklaşık 187 milyon kullanıcısı bulunan uygulamayı geliştiren Snap şirketinin borsada ciddi bir değer kaybına uğradığı belirtildi. Şirketin hisseleri Wall Street’te olağan bir günde yüzde 4.7 düşüş kaydetti. Snapchat’ten yapılan açıklamada ise tanıtımın incelendiği ve ‘’şirketin reklamcılık ilkelerini ihlal ettiği’’ fark edilir edilmez kaldırıldığı belirtildi.

Haberin Devamı