Gazete Vatan Logo
Magazin Reaksiyon dizisi için final günü geldi!

Reaksiyon dizisi için final günü geldi!

Star Tv'nin yeni başlayan dizisi Reaksiyon kısa bir süre önce final kararı almıştı. Perşembe akşamı ekrana gelecek olan 13. Bölüm ile final yapacak olan Reaksiyon seyircisine veda ediyor. Peki Reaksiyon final bölümünde neler yaşanacak? İşte detaylar..

Star Tv'nin yeni sezon dizisi Reaksiyon final günü geldi. Perşembe akşamı yayınlanacak 13. Bölümü ile final yapacak olan Reaksiyon ekrana veda ediyor.
İbrahim’in İntikam Oyunu Devam Ediyor!
İbrahim’in intikam oyunu artık bütün kahramanlarımızı içine almıştır. Zeynep, Tekin’in kız kardeşi ve Ceren hepsi İbrahim’in ölüm tuzağında bir yeme dönüşürler.
Yavuz ve Tekin bu oyunu bozmak icin zamanla yarışırlar. Oysa İbrahim’in Tekin’den isteği basittir; Yavuz'un kellesi. Tekin Yavuz'u İbrahim’e verirse herkes kurtulacaktır.
Reytinglerde başarısız oldular
Yayınlandığı Pazartesi akşamı Total’de ilk 10′a giremeyen diziden geçtiğimiz bölümlerde sürpriz bir şekilde başrol oyuncuları Nehir Erdoğan ve İbrahim Çelikkol ayrılmıştı.
Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Erdal Beşikçioğlu, Selen Soyder, Nehir Erdoğan ve Yurdaer Okur’un rol aldığı Reaksiyon’un düşük reytingler nedeniyle daha önce de yayından kaldırılacağı iddia edilmiş ancak yapımcılar bunu yalanlamıştı.
Final kararı alındı
Fakat yüksek maliyeti olan ve reytinglerde düşük sonuçlar alan Reaksiyon’un arkasında Star TV daha fazla duramadı. Star TV dizinin yayın saatini 22.30′a aldı ve final kararı verdi.

Haberin Devamı