Gazete Vatan Logo
Magazin Poyraz Karayel 55. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak?

Poyraz Karayel 55. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak?

Poyraz Karayel 55. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranının reyting rekorları kıran dizisi Poyraz Karayel 55. bölüm fragmanında Sadrettin zor anlar yaşayacak. Nefes kesen sahnelerin yaşanacağı Poyraz Karayel 55. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Poyraz Karayel 55. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak?

Poyraz Karayel dizisinden şoke eden fragman yayına girdi. Limon Film imzalı ve yapımcılığını Hayri Aslan'ın üstlendiği senaryosunu Ethem Özışık ve Ertan Kurtulan'ın yazdığı, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı'ın yaptığı, başrollerini İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar'ın paylaştıkları televizyon dizisi olan Poyraz Karayel her çarşamba Kanal D ekranlarında saat 20:00'de.

Poyraz, Bahri ve Sadreddin arasındaki gerilim büyüyor. Poyraz'ın sonraki hamlesi ne olacak? Poyraz Karayel yeni bölüm fragmanı haberimizde.

POYRAZ KARAYEL 55. BÖLÜM ÖZETİ

Bahri, Ayşegül’ü vurduranın Sadreddin olduğunu öğreniyor. Sadreddin’in cezası ne olacak? Poyraz Karayel 55. Bölüm 27 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Poyraz Sadreddin’i vurulmaktan son anda kurtarır. Ama Sadreddin Neşet’in planı sonucu tam tersine onu vurdurmaya kalkanın Poyraz olduğunu sanır. Poyraz artık birilerinin onlarla çok fena oynadığını fark etmiştir.

Bu arada Poyraz Ayşegül’ün hastaneden kaçmasına yardım edenin Neşet olduğunu öğrenir. Ayşegül’ün yerini bulur ama Ayşegül’ün karşısına çıkmaya cesareti yoktur. Ayşegül ise içten içe Poyraz’ın onu bulmasını beklemektedir. Poyraz Ayşegül’ün karşısına nihayet çıktığında ise söyledikleri Ayşegül’ün hiç beklemediği şeyler olacaktır...

Haberin Devamı

Bahri hapishanede Ayşegül’ü vurduranın Sadreddin olduğunu öğrenir. Bu Bahri için gerçek bir yıkım olur. Sadreddin’in bu suçu elbette cezasız kalmayacaktır. Peki Bahri kendi oğlunun infaz kararını verebilecek midir?

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ayşegül’ün vurulması başta Poyraz olmak üzere herkesi perişan eder. Ayşegül yaşama tutunmak için savaşırken Poyraz da yaşamın kıyısında gezmektedir, Ayşegül’ün başına gelenlerden kendini sorumlu tutmaktadır.

Bahri ise Ayşegül’ün vurulması üzerine kanlı kararlar alır. Bu kararlar yüzünden Poyraz’ın Bahri uğruna büyük bir fedakarlıkda bulunması gerekir. Sadreddin Ayşegül yüzünden büyük bir vicdan azabı içindedir. Tüm olanları Begüm’e anlatır. Begüm bu olayın sorumlusunun Sadreddin olduğunun anlaşılmaması için kurnazca bir plan yapar. Fakat, Sadreddin’le tüm konuşmalarını Sinan çoktan duymuştur bile.

Haberin Devamı

Sinan Ayşegül’ü vurduranın Sadreddin olduğunu babasına söyleyecek midir? Neşet ise Ayşegül’ün vurulmasıyla ne kadar kahrolmuş olsa da bunu da kendini fırsata çevirmenin bir yolunu bulur. Neşet’in planını bu sefer Poyraz bozabilecek midir?