Gazete Vatan Logo
Magazin Paramparça 42. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

Paramparça 42. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

Star Tv'nin ilgiyle takip edilen dizisi Paramparça dün akşam yayınlanan son bölümü ile izleyenleri ekrana kilitledi. Paramparça dün akşam yayınlanan son bölümde Harun ve Dilara aşkı yeniden küllendi. Cihan Hazal'ı nüfusuna aldı. Peki Paramparça 42. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte ayrıntılar...

Paramparça 42. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

İkinci sezonda da iddiasını sürdüren Paramparça yeni bölümü ile ekran macerasını sürdürmeye devam ediyor. Pazartesi akşamlarına çarpıcı sahneleri, sürprizlerle dolu gelişmeleri ile damga vuran dizide bu hafta Cihan, başına gelenlerin arkasındaki ismi ararken, bütün kapıların Harun'a çıkması onu iyice tedirgin ediyor.
Dün akşam yayınlanan son bölümün ardından Paramparça 42. bölüm fragmanı heyecanla beklenmeye başlandı. Paramparça 42. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Paramparça 42. bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren haberimizde yer alacak...

PARAMPARÇA SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Küllenen aşk alevleniyor

Cihan ve Dilara boşandıktan hemen sonra, yalıdan gelen haberle sarsılırlar. İçinde bulunduğu çıkmazdan kurtulmaya çalışan Cihan düşmanını araştırırken, bütün kapıların Harun’a çıkması onu iyice tedirgin eder.

Öte yandan Harun’un Dilara’ya karşı küllenen duyguları yeniden alevlenir. Üstelik bu kez karşılıksız da değildir. Dilara ile Harun’un romantik anlarına şahit olan Candan çileden çıkar. Harun’un hedefinde bu kez Candan vardır.

Haberin Devamı

Cihan,Hazal'ı nüfusuna alıyor

Hazal’ın sevilmediğini ve istenmediğini düşündüğünü bilen Cihan onu nüfusuna alır. Ancak bu nüfus kağıdı, Hazal’ın normalleşmesini sağlamak yerine onu daha büyük beklentilerin içine sokar.

Hazal’ın yarattığı sıkıntıların üstesinden gelmeye çalışan Gülseren için sığınacağı tek liman Cihan’dır. Cihan ise bilinmezliğe doğru sürüklenmektedir.