Gazete Vatan Logo
Magazin Ömer ile asla evlenmem derdim

Ömer ile asla evlenmem derdim

Gündeş: İlk başlarda ona kızgınlığım vardı. O yüzden itiraf edemiyordum. Ama içime dönüp baktığımda bu konuda yalan söylediğimi biliyordum

Ebru Gündeş, üç yıl önce ayrıldığı, geçtiğimiz günlerde de dünyaevine girdiği eşi Ömer Durak ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. Gündeş: "Birçok insanın hayatında 'olmaz olmaz' dediği ama olan şeyler vardır. 'Mümkün değil, ben bunu yapmam' dersin. Ben 'Ömer'le bir daha hayatta olmaz' derdim. Ama içime dönüp baktığımda yalan söylediğimi biliyordum, îlk başlarda kızgınlığım vardı. O yüzden kendime itiraf edemiyordum. Ama sakin kafa ile oturup düşündüğüm zaman yalan söylediğimi biliyordum. Kimseye söylemesem de kendi içimde biliyordum." Gündeş şöyle devam etti:

"Evlilik benim hayatımda hiçbir şey değiştirmedi. Çünkü Ömer yeni biri değildi. Kokusunu, tenini, gülüşünü, sohbetini bildiğim adamdı. O beni biliyordu, kimse kimseyi değiştirmedi. Değiştirmeye çalışmayacak. Çünkü zaten olgun iki insanız. Ne bu evliliğe, ne de bu kuruma saygısızlık edecek yapıda değiliz."