Gazete Vatan Logo
Magazin Olmadı Amirim!

Olmadı Amirim!

Reaksiyon ilk bölümde beklenen ilgiyi görmedi.

Total’de 8, AB’de 3. sırada yer alan dizi “Sığ bir Kurtlar Vadisi özentisi” olarak yorumlandı. Hayal kırıklığına uğrayan Erdal Beşikçioğlu fanları “Ah be Amirim! Nerde Behzat Ç’nin samimiyeti, nerde bu ‘Yeni Türkiye’ dizisi” dedi.

Nerede Behzat Ç.?

İlk bölümü 1,5 milyon TL maliyetle çekilen Reaksiyon ilk bölümde beklenen reaksiyonu alamadı. Erdal Beşikçioğlu, yeni karakteri ‘Dayı’ ile birçok kişiye ‘Ah be amirim’ dedirtti.

Türk televizyon tarihinin en pahalı yapımı olarak lanse edilen ‘Reaksiyon’ ilk bölümünde beklediği reytingi yakalayamazken, sosyal medyada da eleştiri yağmuruna tutuldu. Reyting sıralamasında Karadayı, Ulan İstanbul gibi rakiplerinin arkasında kalan dizide, Erdal Beşikçioğlu’nun merakla beklenen karakteri ‘Dayı’ izleyiciden en tepki alan karakter oldu. Elinde birasıyla samimi bulunan Beşikçioğlu’nu, 180 derecelik bir değişim içinde gören seyirci, “Büyük oyuncusun ama keşke yanlı dizide oynamasaydın”, “Behzat Amirim ağır ayıp etmiş sevinlerine” yorumları yaptı.

‘Dizide tek eksik telekinezi sahnesiydi’

Haberin Devamı

- Fikret Baykalı (Diken): İlk bölümde müflis gücetapanlarla beslediği akışı, ameliyathanede suikast sahnesi ile tırmandıran dizide tek eksik telekinezi sahnesiydi.

- Can Dündar: Ah be Amirim! Nerede Behzat’ın samimiyeti, nerede bu masraflı Kurtlar Vadisi özentisi...

- Mesut Yar: Sığ klişelerle başladı. Müziğin sesini alalım biraz. Aha da amirim; yürüyüşü değişmiş be!

- Big Bahattin: Reaksiyon dizisinde Erdal Beşikçioğlu’nun canlandırdığı Dayı karakteri İskender Büyük çakması olmuş.

- TV yazarı Oya Doğan: Reaksiyon reytingini ne yazık ki bekliyordum.