Gazete Vatan Logo
Magazin Nevruz hanım kimdir?

Nevruz hanım kimdir?

Esra Erol'da evlilik programında gelin adayı olan Nevruz hanım kısa bir süre önce programdan ilginç bir şekilde ayrılmıştı. Peki Esra Erol'da yarışan Nevruz hanım kimdir? Nevruz hanım programa neden veda etti? İşte Nevruz hanım hakkında bilinmeyenler...

Nevruz hanım kimdir?

Esra Erol'da evlilik programında tanınan Nevruz gündeme bomba gibi düştü. Esra Erol'da evlilik programından ayrılan Nevruz kimdir?

NEVRUZ HANIM KİMDİR?

Esra Erol'un sunuculuğunu yaptığı İzdivaç programı'na katılan, Nevruz Hanım'ın yayından ayrılma nedeni ortaya çıktı. Esra Erol kişisey ve sağlık nedenleriyle yayından ayrılması gerekiyor dediği Nevruz Hanım'ın, Spikerlik kursu aldığı Esra Erol'un koltuğuna göz diktiği gereçkesiyle yayından gönderildiği haberi gündeme bomba gibi düştü. Nevruz Hanım programda bende sunculuk yapabilirim demiş, hatta Flaş TV'den teklif aldığı iddiaları ortaya atılmıştı.

ESRA EROL KİMDİR?

Esra Erol Özbir (d. 12 Mayıs 1982, İstanbul), Türk sunucu ve televizyon programcısı 12 Mayıs 1982 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Annesi Sinoplu, babası göçmendir. Polis olan babanın 5 kız çoğucundan ortancasıdır. Kardeşleri Pervin, Filiz, Eda ve Bihter'dir. Kız lisesi Çini Seramik mezunudur. Açık Öğretim Fakültesiden mezun oldu. Ali Özbir ile evlidir. Altın kelebek en iyi kadın sunucu ödülünü almıştır.

Haberin Devamı

EVLİLİK YAPTIĞINI İTİRAF ETMİŞTİ

Daha önce hiç evlenmediğini söyleyerek evlenmemiş adayları beklediğini vurgulayam gelin adayı Nevruz Esra Erol'un ısrarı sonrası daha önce evlilik yaptığını itiraf etmişti.