Gazete Vatan Logo
Magazin Namus bekçisi değilim büyü bozulmasın istedim

Namus bekçisi değilim büyü bozulmasın istedim

Pınar Altuğ'un diziden ayrılmasından sorumlu tutulan ve bu yüzden pek çok kesimden eleştirler alan yapımcı Birol Güven, kendini savundu

Birol Güven konuştu: "İmaj meselesini namus meselesi haline getirdiler. Bu imaj yönetimidir, kadın hakları değil. Pınar dizide bir rol oynuyor, gazetelerde bu rolle örtüşmeyen haberler çıkıyor. 'Bu yönünü hayatından çekmek lazım' diyorum. Ben namus bekçisi değilim. Mesela ben bunu Fıs Fıs İsmail'e de uyguladım. Fıs Fıs ismail dizide kadına düşkün biri. Gerçek yaşamda türban örten bir eşi var. Ona 'Sen kadın düşkünü bir adamı oynuyorsun. Türbanlı eşinle aile fotoğrafı çektirmen diziye zarar verir' diyorum. Bizim dizi gerçeğe yakın bir dizi. Dolayısıyla ben imajların arkasında durmaya çalışıyorum. Bir gün Süleyman 'Abi Laila'ya çağırıyorlar. Gideyim mi?' dedi. Ben de 'git' dedim. Çünkü Fıs Fıs'ın adının bir mankenle geçmesinin bence sakıncası yok. Hüseyin'in hipodromda görünmesini isterim. Hüseyin'in hukuk fakültesinde profesör olduğuna kim inanır. Dominant teyzenin normal hayatta kocasından dayak yiyen biri olduğunu düşünür müsünüz? O zaman kim seyreder bu diziyi. Ben özel yaşama karşı değilim. Bunların bilinmesine karşıyım."

Pınar-Tony elele
Pınar Altuğ Tony ile önceki gece Evo Bar'daydı. Eski eşi Umut Elçioğlu'nun yakın arkadaşı olan İzzet Antebi'nin sevgilisi Melisa Mızraklı'nın doğum gününe katılan Altuğ'un Tony ile el ele tutuşması dikkat çekti.

Haberin Devamı