Gazete Vatan Logo
Magazin Müge Anlı ne zaman evleniyor? Müge Anlı kiminle evleniyor, Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir?

Müge Anlı ne zaman evleniyor? Müge Anlı kiminle evleniyor, Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir?

Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir, Müge Anlı ne zaman evleniyor? Müge Anlı, dünkü canlı yayında özel hayatıyla ilgili bir müjde paylaşarak evlilik kararı aldığını açıkladı. İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile birlikte olan Anlı, yakında nikah masasına oturacağını söyledi. İşte Müge Anlı’nın nikah ve düğün töreniyle ilgili detaylar…

Müge Anlı ne zaman evleniyor? Müge Anlı kiminle evleniyor, Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir?

Müge Anlı, İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini duyurdu. Anlı'nın Yüzbaşıoğlu ile sade bir tören ile dünyaevine gireceği öğrenildi. Peki, Müge Anlı ne zaman evleniyor? Müge Anlı kiminle evleniyor, Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir?

MÜGE ANLI NE ZAMAN EVLENECEK?

2.Sayfa'nın haberine göre geçtiğimiz günlerde yakın dostları Zahide Yetiş ve Zuhal Topal'ın da katıldığı bir kına gecesi yapan Müge Anlı, 25 Haziran Cumartesi günü nikah masasına oturacak. Çift, aile arasında gerçekleşecek sade bir tören ile evlenecek.

Kendi programında evlilik haberini duyuran Müge Anlı, "Hakkımda yalan yanlış haberler çıkıyor. Ben önemsemiyorum. Bu haberi ilk ağızdan duymanızı istedim. Evlenmeye karar verdim. Müstakbel damadınız adı da Şinasi Yüzbaşıoğlu. Kendisi devlet memuru. Çok da saygı duyduğum bir mesleği var. Bu kararıma saygı duyarak mutluluğum için dua edeceğinize eminim. Darısı evlenmek isteyen tüm bekarların başına İnşallah önümüzdeki sezon evli bir kadın olarak karşınıza çıkmayı umut ediyorum. Çok kısa bir süre içinde karar verdim ama bu süreçte dedikodusunu yapmayan dostlarıma teşekkür ederim. Bu kararı kendim açıklamak istedim" diyerek sevenlerini mutlu etmişti.

Haberin Devamı

MÜGE ANLI KİMİNLE EVLENİYOR, ŞİNASİ YÜZBAŞIOĞLU KİMDİR?

Şinasi Yüzbaşıoğlu'nu Müge Anlı devlet memuru olarak açıkladı. ''Çok da saygı değer mesleği var.'' diyerek duyurdu. Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun Adana doğumlu ve 58 yaşında olduğu bilgisi yer alıyor. 2021 yılında İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne atanmıştır. Daha önce Adana emniyet müdürlüğünde de görev almıştır. Daha önce Adana'da da aynı görevde bulunmuştur.