Gazete Vatan Logo
Magazin Milat dizisi yeni bölüm ile devam ediyor 5.bölüm fragmanını-izle

Milat dizisi yeni bölüm ile devam ediyor 5.bölüm fragmanını-izle

TRT 1'in yeni dizilerinden olan Milat 5.bölüm ile devam ediyor. Milat dizisinde 5.bölüm neler yaşanacak merakla bekleniyor. Milat dizisi 5.bölüm fragmanı yayınlandı.

Milat dizisi yeni bölüm ile devam ediyor 5.bölüm fragmanını-izle

Trt 1'in yeni dizilerinden olan Milat 5.bölüm ile devam ediyor. Milat dizisinde 5.bölüm neler yaşanacak merakla bekleniyor. Milat dizisi 5.bölüm fragmanı yayınlandı.

Milat son.bölüm özeti

Türkiye’ye giriş yapan uluslararası terörist Asaf, İbrahim'in organize ettiği sünnet düğününe, beklenmedik bir saldırı düzenlemiştir. Teşkilat, bu hain pusunun intikamını alabilecek mi? Çatışmada ağır yaralanan Ferhat kurtarılabilecek mi? Hamza'yı, Duru ile çıktığı akşam yemeğinde, hiç hoş olmayan bir sürpriz beklemektedir. Diğer taraftan, Gökçe, Yağız Ali ve Esin Alpkaya arasındaki ilişkiler yumağı gittikçe daha da karmaşık bir hal almaktadır. Yeni Türkiye’nin derin macerası Milat’ın 4. Bölümü, nefes kesici aksiyon sahneleri ve entrika dolu yeni bölümüyle cuma akşamı Türkiye’nin kanalı TRT 1’de.

Milat 5.bölüm fragmanını izle

Ufuk Bayraktar
HAMZA USTAOĞLU
Saha ve silahlı operasyon uzmanı… Babası, geliştirdiği önemli projeler nedeniyle, karanlık odaklar tarafından şehit edildikten sonra yetimhaneye yerleştirilmiş. Daha çocuk yaştayken yetenekleri, cesareti göze çarpan Hamza, Murat Bey tarafından keşfedilerek yetiştirilmiş ve İstihbarata kazandırılmıştır… Uzun yıllar sadece tek başına görevlendirilmiş ve bu görevlerde başarılı olmuş. Murat bey’in özel isteğiyle İKK’ya alınıyor ve ekibe dahil ediliyor. Uyumsuz, öfkeli, asi yapısı nedeniyle başlangıçta ekip içinde sıkıntılar çıkarsa da, saha içinde operasyonun lideri olarak gösterdiği başarılar ile kendisini kabullendiriyor.
Burcu Kara
GÖKÇE EROĞLU
Stratejik Analiz Uzmanı… Yaptığı detaylı analiz, araştırma ve isabetli tespitlerden kaynaklı, Murat Bey ve Müsteşar Bey’in ortak kanaatiyle, Stratejik Analiz Başkanlığı’ndan, İstihbarata Karşı Koyma Başkan Yardımcılığı'na getiriliyor. Türkiye içinde üst düzey karşıt yapılanma hakkında detaylı bilgi ve değerlendirmeye sahip… Ekip’in Murat Bey’den sonra gelen sorumlusu ve operasyonları organize eden yetkili kişi. Pratik zekalı, akılcı, araştırmacı ve detaycı. Bekar.
lhan Şeşen
YILDIRAY GÜRATA
İşadamı… Finans ve medya patronu… Dış güçlerin Türkiye içindeki en önemli işbirlikçisi, ortağı… Sahip olduğu borsa ve finans şirketleri üzerinden, Türkiye’nin para piyasasını, menkul değerlerini istediği gibi yönetiyor. Finans ve para piyasasındaki gücünün temel taşı, sahip olduğu medya grubu… Elindeki kitle iletişim araçları sayesinde, gündemi istediği gibi belirleyip, çıkarları doğrultusunda manipülasyon yapabiliyor. Ekranda gördüğünüz tüm şahıslardan, daha etkili ve güçlü… Hemen tüm yabancı ülkelerin istihbaratlarıyla ortak çalışıyor. Özellikle Mossad’ın Türkiye üzerinde oynadığı oyunların başrol oyuncusu…

Haberin Devamı