Gazete Vatan Logo
Magazin MasterChef Eren kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef 2021 şampiyonu Eren Kaşıkçı hakkındaki bilgiler

MasterChef Eren kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef 2021 şampiyonu Eren Kaşıkçı hakkındaki bilgiler

MasterChef Eren, MasterChef 2021 şampiyonu oldu. Temmuz 2021'de başlayan yoculuk son buldu. Günün en çok konuşulan konusu "MasterChef şampiyonu kim oldu" sorusu da cevabını buldu. MasterChef Eren'in kim olduğu merak ediliyor. MasterChef Türkiye 2021'in şampiyonu belli oldu. Şampiyon Eren oldu. İşte MasterChef Eren kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef 2021 şampiyonu Eren Kaşıkçı hakkındaki bilgiler...

MasterChef Eren kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef 2021 şampiyonu Eren Kaşıkçı hakkındaki bilgiler

MasterChef Eren, MasterChef 2021 şampiyonu oldu. Temmuz 2021'de başlayan yoculuk son buldu. Günün en çok konuşulan konusu "MasterChef şampiyonu kim oldu" sorusu da cevabını buldu.

MasterChef 2021'de kupa bugün sahibini buluyor. Eren Kaşıkçı ilk 2'ye kalan ilk isim olmuştu. Kırklareli'nde doğan yarışmacı uzun süredir şampiyon adayı olarak gösteriliyordu. Peki MasterChef Eren kimdir, kaç yaşında? İşte MasterChef Eren Kaşıkçı'nın yaşamı...

MASTERCHEF EREN KAŞIKÇI KİMDİR?

1989 yılında Kırklareli'nde doğan MasterChef finalisti Eren'in babası asker annesi ise ev hanımıdır. Babasının memur olmasından dolayı birçok şehiri gezen Eren Kaşıkçı, yarışmaya Gökçeada'dan katılmıştı.

MasterChef Eren evli mi sorusu da yanıtını buldu. Başarılı yarışmacı Eren Kaşıcık evli ve bir çocuğu var. Üniveristede ise 19 Mayıs Üniversitesi Turizm Bölümü'ne giden Kaşıkçı, bu bölümü tamamlamadığını ifade etmektedir. 2013 yıllarında özel bir aşçılık okulunda profesyonel eğitim aldığını dile getirmektedir.

MasterChef Eren'in eşi Ecem Kaşıkçı ile çalıştığı otelde tanışan MasterChef Eren, evlendikten sonra Bodrum'a yerleşti.

Haberin Devamı

'Oraya yeni hikayeler yazmaya gittik' diyen Eren, 2017 yılında ise Ecem ile evlendiklerini ve Çanakkale'nin en turistik bölgelerinden biri olan Gökçeada'ya taşındıklarını söylüyor.