Gazete Vatan Logo
Magazin Kuruçeşme sahnesi kırmızı-beyaza büründü!

Kuruçeşme sahnesi kırmızı-beyaza büründü!

Demirören Medya Grubumedya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, dün akşam ünlü sanatçı Hakan Altun ile renklendi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı hayranlarıyla birlikte Kuruçeşme Sahnesi’nde kutlayan Hakan Altun, İstanbul’un eşsiz manzarasında unutulamayacak bir geceye imza attı.

Kuruçeşme sahnesi kırmızı-beyaza büründü!

Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde müzikseverlerle bir kez daha buluşmanın mutluluğunu yaşayan Hakan Altun, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Konser sezonunun güzel geçtiğine değinen ünlü sanatçı, İstanbul’un eşsiz manzarasında vereceği konserle ilgili konuştu. Altun, “Bu sezon Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde son gecem. 29 Ekim’den bir gün önce burada hep birlikte marşlar söyleyeceğiz yani ön kutlama gibi bir şey yapacağız. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere değerli silah arkadaşlarına bu güzel vatanı bize emanet ettikleri için sonsuz teşekkür ederiz” dedi.

24 YILLIK ŞARKILARI BOĞAZ’DA YANKILANDI


Güçlü sesi, yorumu, kendine has tarzı ve klasikleşen sayısız şarkılarıyla gönüllerde yer edinen Hakan Altun, Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde arabesk rüzgarları estirdi. Dillere pelesenk olan ‘Telefon’ şarkısıyla dinleyicileri selamlayan başarılı sanatçı, herkesten telefonunun ışıklarını yakmasını rica etti.

"BURADAKİ İNSANLARIN IŞIĞI HER YERİ AYDINLATMAYA YETER"


Hakan Altun'un "Sahnedeki tüm ışıkları kapatalım. Çünkü burada bulunan insanların ışığı, her yeri aydınlatmaya yeter” sözlerinin ardından, Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’ndeki müzikseverler, büyüleyen bir görsel şölene imza attı. Hakan Altun, gece boyunca en sevilen şarkılarını müzikseverlerden oluşan dev korosuyla birlikte söyledi. Parçalarıyla romantizmi doruklara çıkartan Altun, ara ara eğlencenin dozunu da arttırdı. Binlerce müziksever, Boğaz’ın ışıkları altında Hakan Altun’a eşlik ederek doyasıya halay çekti.

Haberin Devamı