Gazete Vatan Logo
Magazin Kerem Bürsin'den dünyaya yardım çağrısı!

Kerem Bürsin'den dünyaya yardım çağrısı!

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve toplamda 10 ili etkileyen 7,7 ile 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Türkiye'ye destek istedi.

Kerem Bürsin'den dünyaya yardım çağrısı!

Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde 10 ilimizde yıkıcı etkiye sahip iki deprem meydana gelmişti. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açmıştı.

 "YAPILACAK TÜM YARDIMLARI KULLANABİLİRİZ"

Türkiye'yi yasa boğan depremin ardından Kerem Bürsin, İngilizce olarak destek istediği mesajı sosyal medya hesabından paylaştı. AHBAP Derneği'nin banka hesap bilgilerini paylaşan ünlü oyuncu, yayınladığı gönderide şu ifadelere yer verdi:

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Kerem Bürsin (@thebursin)'in paylaştığı bir gönderi

Herkese merhaba... Hepinizin zaten bildiği gibi, 6 Şubat'ta yaşanan 7,7 ve 7,5 şiddetindeki iki deprem Türkiye'nin 10 şehrini etkiledi. Neredeyse 14 milyon kişi doğrudan etkilendi, yaklaşık 10 bin yapı da yıkıldı. Yapılacak tüm yardımları kullanabiliriz. Bu videonun altında, yardım yapabileceğiniz yerlere ait linkleri göreceksiniz. Böylece gerekli tüm ihtiyaçları temin edebiliriz. Yardım etmek isteyen ve yardım etmiş olan tüm uluslara teşekkürler.