Gazete Vatan Logo
Magazin Jisoo kanser mi, gruptan ayrıldı mı? Blackpink Jisoo’ya ne oldu?

Jisoo kanser mi, gruptan ayrıldı mı? Blackpink Jisoo’ya ne oldu?

Blackpink Jisoo kanser mi, Jisoo hasta mı, ne oldu? Blackpink grubunun vokali Jisoo hakkında sosyal medyada kanser haberleri dolaşınca hayranları arama motorlarına yönelerek kanser iddialarını araştırmaya başladı.

Jisoo kanser mi, gruptan ayrıldı mı? Blackpink Jisoo’ya ne oldu?

Blackpink üyelerinden Jisoo sağlık durumu sorgulanıyor. 8 Ağustos 2016'da YG Entertainment tarafından kurulan Güney Koreli kız müzik grubu Blackpink'in lider vokali olarak çıkış yapan Kim Ji-soo, hakkında kanser olduğu iddiaları ortaya atıldı. Peki, Blackpink Jisoo kanser mi, Jisoo hasta mı?

Jisoo kanser mi, hasta mı?

YG'nin ve Blackpink'in hesaplarında konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı, söz konusu haberlerin iddia olduğu düşünülüyor.

Jisoo kimdir?

Kim Ji-soo, 3 Ocak 1995 tarihinde Güney Kore'nin Gyeonggi bölgesindeki Gunpo şehrinde doğmuştur. Bir abisi ve bir ablası vardır. Çocukken basketbol oynadı ve tekvando eğitimi aldı. Ayrıca çocukken TVXQ hayranıydı. Kim Ji-soo, Seul Sanat Okulu'nda okumuştur. 11. sınıfta okulunun drama kulübü seçmelerine katılmış, seçmeleri kazanarak oyunculuk adına ilk deneyimlerini elde etmiştir.

2011 yılında YG Entertainment tarafından düzenlenen seçmelere katılıp seçilmiş ve 5 yıl stajyerlik eğitimi aldıktan sonra 8 Ağustos 2016'da YG Entertainment tarafından kurulan Güney Koreli kız müzik grubu Blackpink'in görseli ve lider vokali olarak çıkış yapmıştır. 2021 yılında Snowdrop dizisinde başrol oyuncusu olarak yer aldı.

Haberin Devamı