Gazete Vatan Logo
Magazin JCVD, spor merkezi zinciri açmaya geldi!

JCVD, spor merkezi zinciri açmaya geldi!

Türk yatırımcılarla görüşmeye gelen Jean-Claude Van Damme, “Türk arkadaşlığını, Türk misafirperverliğini, Türk yemeklerini özledim. Yeni konseptimizin başlangıcını burada yapma nedenimiz Türkiye’nin kültür ve dinlerin ortak noktası olması” dedi...

JCVD, spor merkezi  zinciri açmaya geldi!

1990’lı yıllardan bu yana aksiyon filmlerinin en çok aranan isimlerinden olan Jean-Claude Van Damme, spor ve yaşam merkezi zinciri açmak için Türkiye’ye geldi. Türk yatırımcı ve iş adamlarıyla toplantı yapmak için İstanbul’a gelen Van Damme, dün akşam saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı’nda görüntülendi.

Geldiğim için mutluyum

Daha önce Türkiye’ye birçok kez gelen Belçikalı oyuncu, uçakla dün akşam geldiği İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda neşesiyle dikkat çekti. Jean-Claude Van Damme, “Türkiye’de tekrar olduğum için çok mutluyum. Arkadaşlarımla burada farklı bir konsept denemesinin görüşmesi için bulunuyorum. İnsanlar fiziksel, zihinsel ve kendilerini geliştirebileceği bir konsept yapmayı planlıyoruz” dedi.

Türk arkadaşlığını özledim

Muhabirlerin “Türk yemeklerini özlediniz mi?” sorusuna ünlü oyuncu “Türk yemeklerini çok özledim ancak Türk arkadaşlığını, Türk misafirperverliğini daha çok özledim. Bu yeni konseptimizin ilk başlangıcını burada yapma sebebimiz de, Türkiye’nin tüm dinlerin ve kültürlerin ortak noktası olması” yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Bütün dinler kardeştir

“Türk hayranlarınız sizin Müslüman olup olmadığınızı merak ediyor. Müslüman oldunuz mu?” sorusuna ise Van Damme’ın korumaları, “Bu sorunun yeri değil” diye müdahale etmek istedi. Ancak Van Damme korumalarına “Rahatça sorsunlar. Ben cevap vermek istiyorum. Benim en yakın arkadaşlarım, kardeşim dediğim insanlar Müslüman ya da Hristiyan. Bense tüm dinleri seviyorum. Tüm dinler aslında kardeş. Ben her zaman huzur ve iyilikten yanayım” dedi. Jean-Claude Van Damme’ın Perşembe günü İstanbul’dan ayrılacağı öğrenildi. EMRAH AKÇAAY