Gazete Vatan Logo
Magazin Gülşah Saraçoğlu'ndan kürkten vazgeçemiyor!

Gülşah Saraçoğlu'ndan kürkten vazgeçemiyor!

Modacı Gülşah Saraçoğlu, geçtiğimiz haftalarda '2. Sayfa' programına konuk olmuş ve hayvanseverlerin tepkisini çekecek açıklamalarda bulunmuştu.Kürk sevdiğini ve 50'ye yakın kürkü olduğunu söyleyen Saraçoğlu, dün de gerçek kürküyle verdiği pozu sosyal medya hesabından paylaştı.

Gülşah Saraçoğlu'ndan kürkten vazgeçemiyor!

Birkaç hafta önce tv8 ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına katılan Gülşah Saraçoğlu, kürk sevdiğini ve 50'ye yakın kürkü olduğunu söylemişti.

Ünlü modacı, canlı yayında; "Kürk seviyorum, orijinal kürk giyiyorum da. Birçok sanatçı arkadaşım da giyiyor ama söylemiyor. İşin perde arkasıyla ilgilenmiyorum. Tabii ki çok acı ama o konulara girmek istemiyorum. Herhalde 50'ye yakın kürküm vardır. Tepki de alıyorum. Paris'te, Milano'da, Amsterdam'da, New York'ta aklınıza gelebilecek her yerde giyiyorum ve bir şey olmadı" demişti.

"KADINLAR İKİ ŞEYİ GİZLERLER"

Saraçoğlu, sözlerine; "Hem gösterişli durduğu için ve ısınmak için giyiyorum. Bu konuyla ilgili beni çok linç ettiler. Hiç önemli değil. Sosyal medya hesabımı yorumlara kapatmam, hesapları engellemem, kimse umurumda bile olmaz. Kadınlar iki tane şeyi çok severler ve hep gizlerler; estetik ve fal. Severiz böyle şeyleri. Ben hiçbir şeyi gizlemeyen bir kadınım. Yalan konuşmayı sevmem. Kürk giyiyor muyum, evet giyiyorum" diye devam etmişti.

Haberin Devamı

Seyircilerden gelen "Et yemek vücudun ihtiyacı olabilir ama kürk yerine birçok kıyafet giyilebilir. Kürk giymek cinayettir" eleştirisine ünlü modacı, "O konulara girersek programın süresi yetmez. Bunu sanki dünyada sadece ben ve Bülent Ersoy yapıyormuş gibi olmamalı. Gidin Çorlu'ya deri fabrikaları orada" karşılığını vermişti.

KÜRKLÜ POZ


Gülşah Saraçoğlu'nun bu sözleri hayvanseverlerin tepkisin çekmişti ve ünlü isme tepki yağmıştı. Ancak gelen eleştirilere aldırmayan Saraçoğlu, dün sosyal medya hesabından gerçek kürküyle verdiği pozu yayınladı.

Siyah uzun çizmesini leopar desenli mini elbisesi ile tamamlayan 39 yaşındaki ünlü modacı, üzerine de kürkü giydi. Saraçoğlu'nun bu karesine birçok eleştiri geldi.