Gazete Vatan Logo
Magazin Genç oyuncu trafik kazasında hayatını kaybetti

Genç oyuncu trafik kazasında hayatını kaybetti

Son olarak 'The Boys'un spin-off'u 'Gen v' dizisinde yer alan genç oyuncu Chance Perdomo, yaşama veda etti. Basın temsilcisi, ünlü ismin geçirdiği motosiklet kazası sonrası hayatını kaybettiğini açıkladı.

Genç oyuncu trafik kazasında hayatını kaybetti

'Gen V', 'Chilling Adventures of Sabrina' ve 'Killed by My Debt' gibi yapımlarda yer alan 27 yaşındaki başarılı oyuncu Chance Perdomo (27), hayatını kaybetti.

İngiliz oyuncunun motosiklet kazası sonucu yaşama veda ettiği öğrenildi. Perdomo'nun basın temsilcisi Variety'ye yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Chance Perdomo'nun bir motosiklet kazası sonucu zamansız vefat ettiği haberini büyük bir üzüntüyle paylaşıyoruz. Yetkililer kazaya başka bir kişinin karışmadığını bildirdiler.

"MAHREMİYET İSTEĞİNE SAYGI GÖSTERİLMESİNİ RİCA EDİYORUZ"

"Sanata olan tutkusu ve hayata karşı doymak bilmez iştahı onu tanıyan herkes tarafından hissedildi ve sıcaklığı en sevdiği kişilerde devam edecek. Sevgili oğullarının ve kardeşlerinin yasını tutarken, Perdomo ailenin mahremiyet isteğine saygı gösterilmesini rica ediyoruz."

Perdomo'nun ölümünün nerede gerçekleştiği ise şu anda gizemini koruyor. Şu ana kadar sadece kazanın 30 Mart Cumartesi günü gerçekleştiği açıklandı.

"BU GECE SEVDİKLERİNİZE SARILIN"

'Gen V' dizisinin yapımcıları da ortak bir açıklama yayınlayarak; "Bu trajediyi aklımız almıyor. Onu tanıyan ve birlikte çalışan bizler için Chance her zaman çekici ve güler yüzlü, doğanın coşkulu bir gücü, inanılmaz yetenekli bir sanatçı ve her şeyden öte çok nazik, sevimli bir insandı. Onun hakkında geçmiş zamanda yazmak bile anlamsız. Chance'in ailesi için çok üzgünüz ve arkadaşımızı ve meslektaşımızı kaybetmenin yasını tutuyoruz. Bu gece sevdiklerinize sarılın" diye yazdı.

Haberin Devamı